Mi lenne jó ajándék a páromnak?
Figyelt kérdés
Egy kis információ azokról amiket szeret:
Szereti az animéket, nagyon szeret teázni (ezért gondoltam veszek neki teát) szeret bögréket gyűjteni (ezért valami különlegesebb kinézetű bögrét gondoltam adni neki)
Nem igazán szereti az édességeket, szóval azt nem adok neki. Arra gondoltam hogy sütök neki sütit.
Szeret pingpongozni is.
Esetleg valami ötlet hogy mit adjak neki karácsonyra ezeken kívül?
(Egyébként ő 15éves.)
2016. dec. 3. 17:03
1/5 A kérdező kommentje:
nehogy válaszoljatok...
2016. dec. 5. 19:21
2/5 anonim válasza:
Teatartó doboz, vannak ilyen tea kalendáriumok. Különleges teák( [link] itt sok finom tea van, én is szemezgetek velük.) A bögre jó ötlet. A sütit meg valami szép dobozkába belerakod(nem tudom mit akarsz sütni, pl a mézeskalács jó ötlet, bögre,pinpong,tea filter alakot is csinálhatsz). Remélem segített.
3/5 anonim válasza:
Ha szereti a fekete teákat akkor szerintem vegyél neki szálas fekete teát [link] mellé meg egy bögrét. Ha tudsz szerezni lehetne animés bögre.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ^^
2016. dec. 7. 19:07
5/5 anonim válasza:
Nem tudom még aktuális-e. (Gondolom nem) de vannak hö hatására változo bogrek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!