Milyen ajándékot adjak karácsonyra a szüleimnek? Jó ajándékötletek kellenének, lehet sajátkészítésű is. 👇
kb. 3000 Ft-ból tudok gazdálkodni. Eszembe jutottak ilyenek, hogy nyaklánc, stb, de tavaly is ilyeneket kaptak, most szeretnék rajta kicsit változtatni.
Tudtok ötleteket?
Köszönöm előre a segítséget! :)
Köszi! :)
Csak ezzel az a baj, hogy lehet észreveszik. De azért kipróbálom! :)
Kicsit írj róluk! Hány évesek, mit dolgoznak, ha otthon vannak mit szeretnek csinálni?
Az én anyukám imádja a gyertyákat, karácsony előtt nincs olyan nap,, hogy ne égne itthon 1-1. Így én egy ilyen "szettet" csinálok, válogatok fényképet/mintát és ráolvasztom a gyertyára, de csak az alsó felére, hogy a tetejét meg is tudjuk gyújtani. Mondjuk 4 gyertyát összecsomagolok majd valahogyan, és legalább el is használjuk. (A linken a 6. pont)
Emellett édesszájú is, imádja a sütiket, csokikat, ezért forrócsokiport fogok neki készíteni még, a befőttesüveg utána szintén használható lesz.
Apukám nehezebb eset, neki már rendeltem 1 telefontokot, és van 1 féle kedvenc csokija, annak a logoját kinyomtatom, ráteszem egy dobozra körbe, és teszek bele a kedvenc csokijából elég sokat:D
Ezek nem jönnek ki sokra, ha összeadod, én találtam egy 4-es csomag gyertyát 900 ft-ért, rá a képet itthon ki tudom nyomtatni. A porhoz cukor, kakaópor, keményítő, vaníliáscukor általában minden háztartásban van. A telefontokot ebay-ről 700 ft-ért rendeltem, egy kis dobozkát készíteni mondjuk papírból/kartonból is lehet.
Esetleg ha van otthon felesleges újságpapírotok, ajánlom a papírfonás technikát, készíthetsz vele kis kosarakat, tárolódoboz szetteket, fürdőbe-hálóba-konyhába szintén jó, szerintem nagyon szépek.
Hú, köszi 3., a gyertyás nagyon jó ötlet. Egyébként mindkettőtöknek ment a zöld! :)
Anyum tanárként dolgozik, apukám gondnok. Anyum szereti az ékszereket, tavaly fontam neki nyakláncot, de most változtatni akarok rajta. De ez a gyertya tökre jó.
Apumnak bélgyulladása van, ezért nem ehet tejtermékeket, még étcsokoládét sem valamiért. Telefontok meg nem jó neki, mert van eleve, meg nincs neki okostelója. De a gyerty nagyon tetszik. Köszi. :)
Igen, Köszi tudtál. :)
Az elsővel csak annyi a baj, hogy lehet ugyanazt húzza ki mindig. De mondjuk ez az én anyumnál nem baj, mert igencsak feledékeny. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!