3 kamaszfiú és két szülő minek örül?
Az illatszerekkel, tisztálkodószerekkel én nagyon óvatos lennék, mert egyrész nem minden illat tetszik mindenkinek, másrészt sokan érzékenyek a különféle összetevökre, és ezért nem örömük lenne belöle, hanem csak probléma.
De az ötlet alapjában véve nem rossz, ha megkérdezed tölük, hogy milyen márkákat szoktak használni és azokból állítod össze, akkor biztos siker lesz. (Ahogy a kérdésedböl érzem, nem meglepetést adtok, hanem meg lehet elöre beszélni.)
A gyerekeknek esetleg valamennyi pénz is jó lehet, ha gyüjtenek valamire, de ne csak ez legyen, hanem valami más is: pl. ajándékkosár, ilaltszercsomag a családnak és emellé a pénz - persze csak annyi, ami még belefér nektek.
#1 egyetértek!
ha ti pelenkát kaptok (ezmilyenmáááá?), nyugodtan vehetnél nekik papírzsepit pl.
de egy ajándékcsomagban kávé, tea, aszalt gyümölcs, keksz, csoki, egy üveg (olcsó -emlékeztetlek: pelenkát kaptok!) bor... még nagyon max egy kisebb falinaptár, és ennyi.
nálunk így családon belül csak a gyerekek kapnak ajándékot. mondjuk itt is gond, hogy itt 1, máshol 3 gyerek van. Persze nem várom el, hogy drága ajándékot kapjon az enyém, de azt sem tehetem meg, hogy ha ő 2ezerért kap, akkor én ezt a pénzt 3felé dobom szét a gyerekek között... bár, már nemrég mondam neki viccesen, hogy majd minden évben kisorsolhatják, ki kapjon ajándékot :D mondjuk még kicsik a gyerekek, a legnagyobb is kisiskolás. én azt gondolom, az idő múlásával egyszerűbb lesz, mert majd közösen kapnak vmi társasjátékot, 'osztjóvan' :)
"ha ti pelenkát kaptok (ezmilyenmáááá?)"
Feltételezhetöen elöre megbeszélték, hogy EZ KELL A LEGINKÁBB, akinek VAN kis gyereke, az tudja, milyen rengeteg pénzt visz el a pelenka, és mégis felte´tlen meg kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!