Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kérjek karácsonyra? (Nem,...

Mit kérjek karácsonyra? (Nem, nem egy laptop és egy iPhone 7 között kell döntenem)

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a szüleim (főleg anyu) imádnak velem lenni és megadni/venni amit szeretnék. Én viszont nem szeretném, ha minden pénzüket rám költenék. Én pólókat és párnákat szeretnék rendelni, de annak egész biztos rohadt sok lenne a szállítási költsége. Anyum pedig Copic filctollakat szeretne nekem venni (kib*szott drága). Szóval valami olcsó ajándék amit még használni is tudok? 13/l

2016. nov. 27. 18:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. nov. 29. 20:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Először meg kell mondjam, hogy irigyellek, hogy 13 évesen Copicot ígértek neked, én 21 voltam, amikor először vettem magamnak két (!) darabot.

Próbáljatok kompromisszumra jönni! Valószínűleg nem egy tucat pólót vagy párnát akarsz rendelni, mert tényleg, sokszor a szállítási költséget minden termék után kiszámlázzák.

Ha anyukád mégis a művészfilc mellett döntene, ajánld neki a Touch vagy Letraset márkákat, minőségileg nem gyengébb, viszont árban sokkal kedvezőbb!

2016. dec. 9. 10:20
 13/14 A kérdező kommentje:
köszia válaszokat, már minden meg van
2016. dec. 21. 17:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Csak annyit tennék még hozzá, hogy azért, mert más hülye, neked még nem kell annak lenned. :)
2016. dec. 22. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!