Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit adhatnék karácsonyra egy...

Mit adhatnék karácsonyra egy vadász rokonomnak?

Figyelt kérdés
Gondoltam valami praktikusra, hasznosra, de attól félek az személytelen lesz. Viszont valami kacatot sem szeretnék. Maximum 15.000 Ft-ot szánok rá. Mit javasolnátok ami hasznos is, de nem túl személytelen?
2016. nov. 27. 18:24
 1/4 anonim ***** válasza:

OFF: Vadász szaloncukrot :D

On: Viccet félretéve, attól is függ, hogy szereti is e amit csinál vagy ,,csak" ez a munkája. Én speciel ismerek ilyet is, olyat is . Tehát nekem sógorom most lett hivatásos vadász, és egy pár dolgot még be szeretne szerezni, de ugye csak lassacskán megy, így meglepjük párommal egy új vadászkürttel. A lényeg, hogy olyat, amit saját magának is ,,be tudna szerezni" (bocsi, ezt értelmesebben nem tudom megfogalmazni)-tehát aggancs , állatbudából szőnyeg - ne is gondolj rá, ez náluk ilyen trófea stílusban megy, azt ők szeretik beszerezni. Esetleg ami még jó ötlet TERMO- pulóver, nadrág, kabát, kesztyű. Vagy még ami eszembe jut, az Termosz, olyan öv amire könnyen felfogatható a puska, vagy egy minőségibb bélelt vadászcsizma. Bocsi, remélem azért lesz benne számodra hasznos is! :)

2016. nov. 27. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:
jav: * vagy olyan öv,...
2016. nov. 27. 19:36
 3/4 anonim válasza:

Jót nevettem az első válaszoló minőségi vadászcsizma ötletén. Azok 70-80 ezernél kezdődnek. :)

A vadászholmik nagyon drágák, ezért szerintem felejtsd el, hogy felszerelést veszel.

Vadászöv vagy pl. egy gravírozott termosz biztosan belefér a keretbe és személyesebb is, mint pl. egy kesztyű.

2016. nov. 27. 20:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. dec. 2. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!