Mit vegyek VADÁSZ barátomnak karácsonyra?
Nemrégen lett vadász, és még elég sok mindenre szüksége van. Nem tudom mit vegyek neki, valami hasznos, de egyedi ajándékot szeretnék, aminek biztos örülne.
22 éves.
Az én bátyám is vadász, így nagyjából képben vagyok. Attól függ, mennyit szánsz rá.
Mivel mi nem vagyunk a rongyrázás hívei, így idén egy terepmintás flaskát kap. Akármelyik százasban kapható, készletben is.
Talán segíthetek.
Távcsövet ne vegyél, ennyiért nincs alkalmas!
Ötletek:
1, Leszsák. 20-25 ezer körül nagyon jó minőségűek vannak. Téli lesvadászatokhoz elengedhetetlen, legalábbis nélküle nagyon nehéz. Ha nincs neki, akkor előbb-utóbb ő maga fog majd előállni az ötlettel.
2, Thermo kesztyű. Keresd a Thinsulate márkát, a Dechatlonban is van néhány használható.
3. Vaxos kabát. Ha nincs neki örülni fog, ha érdekel, hogy mi ez, akkor privátban megírom.
4. Szintén a Dechatlonban van most 11 ezerért LeChameau vastag polár pulóver zöld és sötétkék színben. A LeChameau a vadászruházatban olyasmi, mint az Audi az autók között. Ja, és nagyon jó a pulóver, ez az ár most nagyon olcsónak számít!
5, Mora munkakés. Lehet hogy van szép vadászkése, de sokan használnak igazi vadász munkakést is, amiért nem annyira kár, mint a szép egyedi késekért. Keresd a gugliban Mora Bushcraft néven. 9-10 ezer körül van. Könnyen élezhető, nem csúszik a markolat. És jó Mora kés van 3-4 ezer körül is.
Hirtelen ennyi, de priviben segítek, ha tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!