Mit kérjek karácsonyra a legjobb barátnőmtől?
Figyelt kérdés
Angliában élek és ő angol és szeretne ajándéot adni de nem tudom mit kérjek...azon gondolkodom hogy valami tokot a telómra vagy ilyesmi de olyan dolgot szeretnék ami hasznos nekem kérlek adjatok ötleteket ami nem túl drága köszönöm szépen!2016. nov. 16. 18:21
1/6 anonim válasza:
Barátnők egymástól ajándékot KÉRNEK??? Hát ez nekem nagyon furcsának tűnik...
Biztos, hogy akkor már valami személyeset kérnék, amit készíteni kell, és nem venni. Ha tud/szokott sütni, akkor sütit, ha varr, akkor ilyesmit...
Azt tutira nem mondanám, hogy te, figyi, vegyél már nekem ezt meg azt... Borzalom. :S
2/6 A kérdező kommentje:
Ő kérdezte hogy mit kérek mert akkor biztos hogy örülök neki. Nem tud sütni és nem varr..:(
2016. nov. 16. 20:19
3/6 anonim válasza:
Mondd azt, hpgy nem kérsz semmit :) ikyen egyszerű, bár lehet, hogy csak én látom annak.
5/6 anonim válasza:
Pl. egy kedves plüss amin Best Friends felirat vagy ilyen barátnős. A plüssök nem dedósak hidd el, szép ajándék, meg lehet őrizni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. nov. 17. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!