Ti milyen ajándékot adnátok egy 12 éves tinilánynak, meg egy 6 éves fiúnak karácsonyra?
Milyen értékben gondoltad?
11 éves keresztlányom most minden lányos hosszúujjú felsőért, barátság láncért rajong- ő mondjuk a "csajosabb" lány típus. Szereti az ékszereket meg ilyen csillámos hajba tehető dolgokat, legújabb suli őrület a Shopkins s5 ilyen kis gyűjthető figurák.
Fiúknak MesterMc kiegészítő ha már játszik ilyennel, egy jó társas, még elvileg a Star Wars őrület is tart. Lego minden mennyiségben. Játékboltban nagyon készségesen segítenek az aktuális trendet illetően.
Remélem tudtam segíteni. Nálunk ezekért vannak meghalva a gyerekek :D
Lanynak: ruha, konyv, tarsas, puzzle, egy jo meleg kesztyu, aranyos bogte vagy termosz, persely penzzel, bizsuk, hajbavalo cuccok, tini arcapolo csomag, telefonhoz tok es/vagy fejhallgato, szep agynemuhuzat vagy aranyos parna,ha sportol, akkor ahhoz vmi, ha van vmi hobbija akkor ahhoz valami: pl festos cuccok, ceruza, vagy ertelemszeruen aminek orulne.
Fiunak: lego, tarsas, jatek pcre vagy ps/xboxra, karora vmi fius mintaval, csoki vagy vmi edesseg.
Lány: napló, notesz, nyaklánc, telefontok, könyv.
Fiú: lego, playmobil, videojáték.
Márpedig jobb a pénz, mint pl. valami vacak vagy akár értékes dolog, ami neki nem kell.
Alapvetően ismerni kéne a tinit, mit szeret. Én írószernek és jó könyvnek örültem a legjobban egész gyermekkoromban (sőt, most is, bár most a pénz jobb :D), de kit a divat vonz, kit a plüssök vagy drága anime figurák, kit a kristályból faragott koponyák. Nem lehet tuti ajándékot mondani, aki mindenkinek bejön. Azt se tudjuk, mijük van, milyen összegről lehet szó...
A lego jó ötlet, azért is odavoltam kicsiként, persze játékot a tinilány is kaphat, ha szereti, csak nem mindegy, milyet. A puzzle kirakásból pl. nehéz kinőni, csak jó legyen a kép, a darabszám és a nehézség. De egyes tinilányokat tuti hidegen hagy...
Hát ehhez ismerni kellene azért a gyerekeket... most mondhatom, hogy vegyél matchboxot a fiúnak, ha femininebb típus :D. De induljunk ki abból, hogy a lány lányosabb, a fiú fiúsabb.
Lány:
- ilyen gyerek/tiniparfüm vagy a kedvenc sztárjától parfüm, ha van
- szép mintás neszesszer, tolltartó (lehetőleg ne nagyon gyerekes, de ne nagyon felnőttes)
- bizsu ékszerek
- ifjúsági könyv (modern, aminek lány a főszereplője, nem ilyen ezeréves dolgok)
- ruhák (de akkor divatos, lányos, menőbb ruha, nem zokni és tsai)
Fiú:
- matchbox vagy Hot Wheels-jellegű pálya, vonatterepasztal
- akciófigura
- vmi fiús modernebb könyv
- bűvésztrükkös dooz
- mikroszkóp
Hát magamból kiindulva mivel én is 12 éves vagyok és történetesen lány:
-jó könyv (ez attól függ, mit szeret pl: krimi, fantasy, romantikus regény stb.)
-ruha (ez a stílusától függ pl: mintás pulcsi, jópofa póló, farmer, szoknya stb.)
-pénz (mindenféleképpen jó ajándék, hiszen ezzel nem lőhetsz mellé)
-különleges csoki
-fürdőbomba
-különleges ajakápoló (ez is akkor, ha csajosabb. pl:a lush-tól is vehetsz, ott azért különlegesebbek vannak)
-szép képkeret
-power bank
-cipőt is vehetsz akár
Hát ennyi. Igazából a 6 évesnek nem tudok semmit, remélem ezzel tudtam valamit segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!