Nagyon gáz, ha 18 évesen nem veszek a szüleimnek karácsonyi ajándékot?
Tudom, még messze a karácsony, de valahogy ma szóba került és erről jutott eszembe.
A szüleim rengeteget dolgoznak, általában este van 1-2 óra szabadidejük, de ekkor tv-t néznek, alszanak. A kapcsolatunk átlagos, szoktunk nyilván beszélgetni, nevetni, de sosem mentünk/megyünk közös programra, pl színház, mozi, étterem, mondhatni csak egymás mellett élünk.
Nincs hobbijuk, nem sportolnak, nem néznek filmeket, nem olvasnak, a főzés nyűg, anyukám sütni szeret, de bevált recepteket, vagy internetről keres, amit megkíván. Apukámnak aztán tényleg semmi kedvence, édességet nem szereti, italt nem szereti, filmeket soha nem nézett, a tv előtt elalszik, nem sportol, nem olvas, tényleg semmi..
Eddig általában kézzel készítettünk a testvéremmel valamit, mivel amikor vettünk (pl ékszeresdobozt, amire szüksége volt, vagy amilyen parfümöt szerettek volna), akkor húzták a szájukat, zavarban voltak, nem mutatták ki, hogy tetszett volna.
Az évek során az ünnepekre minden lehetőséget kilőttünk, volt fotó, naptár, képkeret, gyertya, édesség, dísztárgyak.
Mivel semmi ötlet nem maradt, nem is tudnék felsorolni semmit, aminek örülnének, ezért komolyan elgondolkodtam azon, hogy idén hagyni kéne ezt az egész ajándékozást.
Ti mit gondoltok erről? Feleslegesen elkölteni pár ezer forintot a semmire? Vagy ilyen embereknek, akiknek semmi szabadidős tevékenységük nincs ki lehet még találni valamit?
(A kérdés pedig azért, mert ha nem kapnak semmit, akkor ismerem őket, főleg anyukámat, hogy nagyon rosszul esne neki, de így, hogy az égvilágon semmit nem szeretnének, csak nekünk okoz fejtörést..)
Én a poén kedvéért kitennék egy nagy lapot a hűtőre kis angyalkás rajzzal és azzal a szöveggel, hogy a jézuska vagyok, mit készítsek neked karácsonyra???
És rögtön kezdhetnéd te a saját kívánságoddal, hogy pl. szentestére kérek fasírtot krumplipürével - vagy amit te szeretnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!