Mi a véleményetek a Váci úton rendezett karácsonyi vásárról? Aki volt már ott, várom a tapasztalatokat!
Figyelt kérdés
2016. okt. 1. 11:43
1/9 anonim válasza:
Nagyon szép, gyönyörű fényekkel, hangulatos. Kézműves borokat, ruhákat, édességeket lehet venni, viszont ezeknek megvan a maguk ára. Kicsit nagy a tömeg, de nem vészes, érdemes 7kor kimenni.
2/9 anonim válasza:
Váci utca vagy Váci út? Ég és föld...
3/9 anonim válasza:
A Váci úton nincsen karácsonyi vásár, csak nagy dugók...
A Váci utcában és Vörösmarty téren lévő viszont gyönyörű szokott lenni.
5/9 ókútyafáját válasza:
Már van karácsonyi vásár? Jesus, nem rég dobtuk le a bikinit... 27/F Én nem magamról... :P :DDD
7/9 anonim válasza:
A kérdést azért tetted fel, mert magáncélú környezettanulmányt folytatsz abból a célból, hogy bérelj-e standot a vásáron? Mindenesetre vigyázz, hogy ne keverd a Váci utcát a Váci úttal! :)
8/9 anonim válasza:
Váci utca és szerintem lenyűgöző és gyönyörű. A hangulat, a légkör, az ízek és illatok.. meg kell tapasztalni :) De tényleg nagyon drága, a turisták pénztárcájához mérik, de azért egy-egy étel vagy ital szerintem belefér, egyszer van egy évben karácsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!