Hahooo. Van itt olyan aki mar most, varja a karacsonyt? Mert en igen. Lehet kicsit beteges De mar letoltottem a szamlalot.105nap van meg hatra. Azon gondolkozom mit fogunk enni.
Mar most mondtam itthon hogy majd megyunk fat venni stb..
Megneztem mar kb 3meset.Polar express.Mindent.Pedig meg szeptember eleje van.
En imadom a karacsonyt.Vagyis a hangulatot es mindent!16/L
Várom. Most jutott eszembe pár napja, hogy már gyorsan itt lesz a karácsony.
Szeretem, mert az nálunk egy olyan szép és nyugodt időszak. Igazából az egy-másfél hét pihenés miatt is várom nagyon. De a hangulatát is szeretem nagyon.
Uhuum van azert itt par egeaz cinikus valasz is:)
Azoknak uzennem hogy igaza van az egyik valaszolonak...Muszaj varni valamit.
Lehet van itt mar pesszimista depreszios..De azoknak javasolnam hogy kezdjenek magukkal valamit.Igy nem lehet jo elni😊de puszi nekteeek😘
Ja es aki azt irta mar most varja az aug.20az siessen el ne vigyek az osszes tuzijatekot.Akik pedig kerti butort akarnak venni akciosan azoknak is javasolnam mert elkapkodjaak:)
Kb. Június óta azon visítok a férjemnek, hogy legyen már jó hideg tél és hó (az Alpokhoz közel élünk, itt mindig van). Egy-két hete már a testvérem is közölte, hogy mindjárt karácsony :D
Lehet én is beteg vagyok, de nem szeretem a nyarat. Ősz, tél a kedvencem, azt imádom. A karácsonyt meg különösképp. Nagyon várom már.
"Uhuum van azert itt par egeaz cinikus valasz is:)
Azoknak uzennem hogy igaza van az egyik valaszolonak...Muszaj varni valamit.
Lehet van itt mar pesszimista depreszios..De azoknak javasolnam hogy kezdjenek magukkal valamit.Igy nem lehet jo elni😊de puszi nekteeek😘 "
Ember, te is leírtad és megerősítem: rohadtul nem normális már most ezt várni. Még jövő héten is javában nyári idő lesz, nem is tudom egyáltalán hogy jut eszébe ilyen valakinek. Ez már beteges :D
A beteges szerintem inkabb te vagy:)
Nem ertem miert nezd ezt a kategoriat akkor.
Kellemes unnepeket igy jo elorre!Hidd el elrepul🙊
Szia! Én a karácsonyt nem kimondottan szeretem, de az előtti időt, az ádventet nagyon. Épp ma mondtam a kollégámnak, hogy tökre olyan hangulatom van, mintha advent lenne (persze ennek meg van az oka, tehát nem csak úgy a semmiből).
Én már rég tudom, mit fogok sütni, kb. már tavaly bejelöltem a könyvben, hogy mi lesz a menü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!