Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Miért áll valakinél még...

Miért áll valakinél még mindig a karácsonyfa?

Figyelt kérdés

Van egy lakás nálunk a lakótelepen, esténként, amikor megyek haza, szoktam látni (tegnap este is), hogy még mindig áll a feldíszített karácsonyfa a nappaliban teljes díszkivilágításban.

Ennyire lusták lennének leszedni?

Nálatok áll még? Vagy ismertek olyat, akinél igen?

2016. márc. 9. 11:24
 1/10 anonim válasza:
100%
Vagy lusták feldíszíteni, ezért inkább meghagyják következő karácsonyig.
2016. márc. 9. 11:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel kb mindjárt itt a kovetkezo karácsony. Sajnos gyorsan röpködnek az évek.
2016. márc. 9. 11:55
 3/10 anonim ***** válasza:

Azért ilyet még nem hallottam. Nálunk tavaly a szembe lévő háztömbbe volt olyan lakás ahol még február közepén is megvolt a fa kidíszítve meg minden. Én kertes családiban lakok, velünk szembe vannak a tömbházak. Ott ugye az egyik haverom szomszédja volt az aki ott lakott és kérdeztem tőle hogy miért áll még. Ő mondta hogy elég jól bírja a fa és a kislányuknak nagyon tetszik még, azért hagyták meg. Január elején idejük nem volt rá 2 hétvégéjük teljesen elment. Amikor lett volna akkor a gyerek nem akarta. Idén hamar leszedték azt tudom.

Nálunk 4 éve volt az hogy márciusba még állt a fánk, az is azért volt mert én akkor még Németbe jártam dolgozni és akkor január 5-én mentem és február 10 ig kint voltam mert így jött össze. A barátnőm nem akart egyedül neki állni meg neki is volt olyan munkája hogy csak hétvégén járt haza mert ő Ausztriába járt dolgozni.

Márciusba szedtem le akkor én is mert amikor hazaestem másfél napra örültem hogy a barátnőmmel meg a családommal lehetek akkor jóformán csak aludtam a saját házamban.

2016. márc. 9. 12:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan nem láttam odabent, de azt látom hogy még most is dobnak ki újabb fákat az utcára. A legdurvább az volt amikor augusztusban dobott valaki ki egyet.
2016. márc. 9. 14:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Amerikai szokás (bár újabban a britek, franciák is átvették, meg úgy látszik egy-két magyar is). Ott már szeptemberben megkezdődik a készülődés, október végén feldíszítik a fát, aztán tavaszig áll, mert ugyebár milyen aranyos. Tipikus olyan emberek, akiknek vallásos, spirituális szempontból semmit sem jelent a karácsony, csak a látszat meg a csillogás fontos nekik.
2016. márc. 16. 13:23
 6/10 anonim ***** válasza:

Ilyet mi is csináltunk pár éve.

Tartós, jófajta fát vettünk, és haverral fogadtunk, hogy lehull e következő karácsonyig, vagy nem. :-D

Végül besárgult, de nem hullott le

2016. márc. 19. 00:59
 7/10 anonim válasza:
Sztem több oka is lehet: pl: a gyerekeknek nagyon tetszik, vagy a husvétot megakarják várni , vagy csak lusták. De ismerek olyat, akinek a háza még mindig ki van világítva karácsonyi világítással..sztem lusták :)
2016. márc. 28. 19:10
 8/10 sajtostejföl válasza:
Talán meghalt a lakó.
2016. márc. 31. 09:08
 9/10 anonim válasza:
52%
Gyáj dikk mán de áll
2016. márc. 31. 14:22
 10/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lusták lennének mert akkor nem lenne fájuk. Amúgy neked ez miért gond?
2016. ápr. 4. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!