Miért áll valakinél még mindig a karácsonyfa?
Van egy lakás nálunk a lakótelepen, esténként, amikor megyek haza, szoktam látni (tegnap este is), hogy még mindig áll a feldíszített karácsonyfa a nappaliban teljes díszkivilágításban.
Ennyire lusták lennének leszedni?
Nálatok áll még? Vagy ismertek olyat, akinél igen?
Azért ilyet még nem hallottam. Nálunk tavaly a szembe lévő háztömbbe volt olyan lakás ahol még február közepén is megvolt a fa kidíszítve meg minden. Én kertes családiban lakok, velünk szembe vannak a tömbházak. Ott ugye az egyik haverom szomszédja volt az aki ott lakott és kérdeztem tőle hogy miért áll még. Ő mondta hogy elég jól bírja a fa és a kislányuknak nagyon tetszik még, azért hagyták meg. Január elején idejük nem volt rá 2 hétvégéjük teljesen elment. Amikor lett volna akkor a gyerek nem akarta. Idén hamar leszedték azt tudom.
Nálunk 4 éve volt az hogy márciusba még állt a fánk, az is azért volt mert én akkor még Németbe jártam dolgozni és akkor január 5-én mentem és február 10 ig kint voltam mert így jött össze. A barátnőm nem akart egyedül neki állni meg neki is volt olyan munkája hogy csak hétvégén járt haza mert ő Ausztriába járt dolgozni.
Márciusba szedtem le akkor én is mert amikor hazaestem másfél napra örültem hogy a barátnőmmel meg a családommal lehetek akkor jóformán csak aludtam a saját házamban.
Ilyet mi is csináltunk pár éve.
Tartós, jófajta fát vettünk, és haverral fogadtunk, hogy lehull e következő karácsonyig, vagy nem. :-D
Végül besárgult, de nem hullott le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!