Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek nem gáz, hogy...

Szerintetek nem gáz, hogy ilyet adtak karácsonyra?

Figyelt kérdés

Anyukám ajándéka a bátyámtól és az élettársától a gyerekükről készített fotósorozat lett egy snassz fotóalbumba.

Csak nekem ilyen gáz, hogy ezt adták? Any így is sokat segít nekik ők meg egy ilyet adnak.

Ráadásul anyu be is keretezteti a képeket és kirakja a napalpi falára.

Miért gondolja az akinek gyereke születik, hogy utána a képek ajándéok és mindenkinek azt kell nézni?

2015. dec. 27. 17:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%
Igenis gáz. Személytelen, mert bárki lenne a nagyszülő, ugyanezt kapná, ráadásul teljesen úgy jön ki, hogy számukra anyukátok egy robot, aki már csak nagyszülő. El nem hiszem, hogy nincs egy hobbija, egy évközben elejtett megjegyzése valamiről, hogy minek örülne... ez tipikusan a "hozzávágom ezt és kész, kit érdekel, hogy mit szól hozzá, én letudtam az ajándékozást oszt' jóvan" esete.
2015. dec. 27. 18:36
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
szerintem jó ajándék. manapság már minden elektronikusan van, kevesen veszik a fáradtságot és a pénzt,hogy elő is hívassák a képeket. pedig egy memóriakártya van pendrive ugyanúgy elromolhat,akkor meg oda az összes kép. szerintem jó ötlet előhívatni őket. persze lehet az a része fura,hogy csak magukról adtak képet. én beletettem volna az albumba pár közös családi képet is, de hát az ő dolguk.
2015. dec. 27. 18:40
 13/19 A kérdező kommentje:
A gyereküket direkt elvitték fotóshoz ahol karácsonyfa mellet tvan meg ilyenek.
2015. dec. 27. 18:44
 14/19 anonim ***** válasza:
70%
szegénykém, ne féltékenykedj, neked is lesz majd szép kis családod! :D
2015. dec. 27. 18:54
 15/19 anonim ***** válasza:
49%

Kétféle ember van, aki szereti az ilyet, és aki nem. Aki nem szereti annak egyértelműen nem adok ilyet. De vannak azok a nagyszülők, akik nem csak kapni szeretik, de minden második szavuk az unokáról szól. Na nekik szerintem egy ilyen ajándék tökéletes. Karácsony kapcsán voltunk rokonlátogatni. Az egyik rokongyerek 3 éves, még nem sikerült találkozni vele (valahogy nem sikerül összeegyeztetni), de a nagyszülővel jóban vagyunk és a 3 órás látogatás alatt legalább 2 óra arról szólt, hogy a gyerek miket mond, csinál, mennyire cuki és jöttek a képek is. Na ők kb kiugranak a bőrükből ha valamilyen olyan ajándékot kapnak, amin a gyerek szerepel.

Így nem gondolom gáznak az ilyen ajándékot. De ha nem ilyen elvakult nagymama az anyukád, akkor a fotóalbum mellé valami apróságot én adtam volna. Akár házi készítésűt ami anyagilag nem megterhelő. (pl most családban nálunk a gasztroajándékok futnak, birsalma sajt, mézessüti hegyek, házi különleges lekvárok, fűszervajak, fűszerolajak, stb.) Vagy tényleg valami személyesebbet, még mindig jobb, mint egy ajándékutalvány, hogy oldd meg magad... :)

2015. dec. 27. 18:57
 16/19 anonim ***** válasza:
68%

Karácsonykor Jézus születését ünnepli a keresztény világ. Az ajándékozás az e feletti öröm kifejezése.

Magam nem vagyok hívő, mint sok más ember sem, így a család, a szeretet ünnepe ürügyén karácsonyozok.

Soha nem volt szempont az érték, sokkal inkább a személyesség. Nem feltétlenül kell saját kézzel készült dolog, de az ajándékozónak, az ajándékot kapónak legyen valaki köze ahhoz, amit adunk. Én pl. könyvkiadóban dolgozom. Olyan könyvet szoktam adni, amelyben benne van a munkám.

Hogy te fényképeket kaptál? Szerintem ez tökéletes! Nem világsztárok képei, nem a szomszéd megye pékmesterének fotói, hanem a közeli rokonodé. Örülj neki és becsüld meg őket, s azt is, hogy gondoltak rád.

Hidd el, messze még az a kor, amikor instant szeretet áruházi polcokon árusítanak. Persze ízfokozóval és emulgeálószerrel.

2015. dec. 28. 12:33
 17/19 anonim ***** válasza:
52%

Az elég gáz, hogy szerinted ez gáz, s az is szánalmas, hogy az előttem válaszoló le lett pontozva.

Pénzért nem lehet szeretet kapni. Szánalmas az, aki a forintban kifejezett érték szerint méri az ember értékét.

2015. dec. 28. 13:04
 18/19 anonim ***** válasza:
51%
Hát kérdező, te elég szánalmas vagy. Én örülnék az ilyen ajándéknak. Én örülnék annak is, ha egy használt, törött gyufaszálat kapok. Gondoltak rád, s ez az ajándék, ez a fontos, nem a tárgyi dolog.
2015. dec. 28. 13:29
 19/19 anonim ***** válasza:
36%

Nagyszülőnek nem olyan vészes ajándék. Bár azért valami személyre szabottabb dolgot is adtam volna a helyükben.

Viszont az tényleg gáz, mikor a kisgyerekesek boldog-boldogtalannak ilyesmit adogatnak. Az összes távolabbi rokonnak, barátoknak, stb. Értem én, örül a kicsinek meg szereti meg én is bírom a kiskölyköt, de nem biztos, hogy lelkesen ki akarom rakni a lakásban és mindenkinek magyarázni, hogy ki fia-borja és miért van ott a képe. Elsuvasztani a szekrénybe meg bunkóság lenne... :D

2015. dec. 28. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!