Hogy eljem tul az unnepeket?
Egyedul erzem magam a "tomegben", ma pl karacsonyi nagyebed, mindegyik tesom a parjaval, csak en magamba. Kb erre szamitok szilveszterkor is es ujevkor is. Kedvem lenne elmenni jo messzire...
27N
Vigasztaló szándékú üzenetem: "A világban élünk, de nem a világból."
Ne aggódj. Látszólag én is "egyedül" vagyok a "tömeg"-ben. De már nem érzem üresnek az életemet. :)
Üdv: 41/N
én is hasonlóképp vagyok...ma pl. el se mentem a családi ebédre, inkább itthon maradtam mert valahogy abszolút nincs kedvem ehhez az egészhez.
szilveszterkor is itthon fogom egyedül tölteni az időmet, de már megszoktam, mert évek óta ez van.
29F
#1, mit tettel, hogy ne erezd uresnek az eleted?
#2, nalam is ez van evek ota, de en nem tudok hozzaszokni...
1-es válaszoló vagyok.
Írásban elkezdtem megfogalmazni az életcéljaimat. Nem adtam fel ezt a szokásomat a legkilátástalabbnak tűnő éveimben sem. Ez motivált folyamatosan, hogy kijussak abból a gödörből, amiben voltam.
Esetleg priviben levelezhetünk. Ha még IDŐRE van szükséged ajánlatom elfogadásához, teljesen természetes dolognak fogom fel. (Személyes kontaktus hiányában egészséges gondolkodásra vall a kételkedés.)
Köszönöm Szíves Megértésedet - és Nagyon Sok Kitartást Kívánok a JELENLEG Elérhetetlennek Látszó Álmaid Megvalósulásáig Vezető Út Végiggyalogolásához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!