Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mi a véleményetek a karácsonyi...

Mi a véleményetek a karácsonyi kívánságlistáról?

Figyelt kérdés

Karácsonykor mindig sok gondot okoz az embereknek, hogy mit adjanak Szenteste szeretteiknek. Lehet, még a közeli hozzátartozók sem ismerik annyira egymást, hogy mire is vágyik a másik (mert pl. nem hangoztatja). Egy ilyen lista, ami a kívánságokat tartalmazza jó ötlet? Így biztos olyan ajándékot kap az illető, aminek örülni fog, nincs az a kellemetlen kérdés, hogy "tetszik?", és a hamiskás válasz, hogy "persze". Gondolom mind jártunk már úgy, hogy olyan ajándékot kaptunk, aminek annyira nem is örültünk, sőt feleslegesnek tartottunk. Persze tudom, hogy ez a nap a szeretetről és a családtól szól, és abba is belegondoltam, hogy így elveszik a meglepetés varázsa.

Szerintetek?

2015. dec. 25. 13:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Good.
2015. dec. 25. 15:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet.. Persze csak akkor, ha be is tartják.. Tőlem pl megkérdezték, mit vegyenek a gyereknek. Felsoroltam 3-4 apróságot, erre kapott egy olyant, ami drágább, és már volt belőle...
2015. dec. 25. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!