Ki dolgozik az unnepek alatt? Hogy oldjatok meg a rokonlatogatast es a karacsonyi keszulodest?
Ebben az evben malacom van mindket unnepet ,,eltolthetem,, kotelezoen a munkahelyen.
szent esete ejszakas vagyok szilveszterkor delutanos olvasd 23;45ig dolgozom.
Oszinten nem tudom hogyan unnepeljunk.
Van egy csomo gyerek kicsik es nagyok.
Én dolgozom. Gyerek nincs, a rokonokkal nemigen van kapcsolat, akivel van, az telefonon lesz.
Ha szentestén dolgozol, akkor mindent tegyetek át másnapra. Mivel egy kisgyerek nehezen fogja fel, hogy hozzájuk miért nem akkor jön a Jézuska/Télapó stb, és miért nincs ajándék a fa alatt, ezért érdemes olyan bontásban csinálni, hogy a nejeddel vagy a pároddal megbeszéled a dolgokat (rokon is besegíthet): feldísztíti a fát a gyerekekkel, este esznek valamit, nem fontos, hogy ünnepi legyen, ami fontos, az 25-én reggelre az ajándék a fa alatt, ha csak egy hatszínű színes ceruzára is telik, az sem baj. Csak valami ajándék legyen.
25-én a szűk családdal lehet ünnepelni, rendes ünnepi kaja, meg minden, de már a rokonokat is be lehet szervezni. Kicsit logisztikázni kell, de meg lehet oldani. (Nekem anyám rengeteget dolgozott december 24-25-én is, szilveszterkor is). Távolabbi rokon 26-án jöhet.
A szilveszter az, ami a húzós, mert majdnem éjfélig dolgozol, ha jól látom. Kocsija van valakinek, aki hazavigyen? Ha nincs, akkor taxi, ha meg tudod fizetni, és ez komoly, mert akkorra már nagyon sok városban megy a házi tüzijáték, nehogy megsérülj valami vacak miatt.
Ps: Csókoltatom azt a tetű magyar munkáltatót, aki kisgyerekest képes karácsonykor munkába állítani.
Boldog ünnepeket és új évet neked! :)
Szerencsere a fa mar dec 6 ota all.
Ahol elunk nem ismerik a szentestet igy nem is unnepli senki.
A munkaltatom nem erdekli kinek van gyereke hiszen 80 dolgozunk es mindenkinek van (par kivetellel).
Reggel 08:30 erek haza szerencsere sajat kocsival jovok megyek mar semmi nem jar mire vegzek se villamos se metro se busz ezert jarok autoval.
en vagyok a feleseg.
Bejglit nem szeretik zserbot sem egyszeru kalacsot keszitenek ejszakas utan.
sajnos muszaj aludnom mert egesz ennyel toljuk a munkat kaveszunet van max. Igy muszak utan annyira farad vagyok orulok ha hazaerek epsegben(15 perc kocsival).
A gyerekzsivaly nem zavar evek ota siman alszok rajta sot furas faragas sem zavar semmilyen zaj.
A rokonok ismerosok nem ertik miert alszom hiszen mar delutan van???ez a legidegesitobb
Eddig minden évben dolgoztam, idén először nem.
Rokonlátogatás, ünneplés a 2 ünnep közötti hétvégén lett megoldva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!