SOS,9 családtagomnak is kell csinálnom valami ajándékot holnapra, és semmi ötletem sincs!?
Úgy volt, hogy idén sem adok semmit, de faterom emlékeztetett, hogy tavaly megígértem mindenkinek, hogy valamit csinálok, de semmi ötletem..
Kézműves, festegetős, gyertyakészítős cuccok teljesen off, nagyon nem illik hozzám, és csak belebolondulnék.
Valamit ötlet? 17/F
(Családtagok: nagymama, nagypapa, unokatesók, nagynéni, anya, apa, nővérem)
Mindenkinek mást kellene?
Mekkora az osszeghatar?
Na igen, a mézeskalács jó lenne, csakhogy nővérem pont ezt adja mindenkinek nevekkel rádíszítve, így ez sajnos elég offos.
Tudnék rászánni pár ezret, de legjobb lenne valami sajátkészítésű, mert az amúgy se lenne túl jó, ha mindenki kapna egy párszázas gyertyát mondjuk azt kész
"Kézműves, festegetős, gyertyakészítős cuccok teljesen off"
Ha ezek kiesnek, akkor hogy legyen saját készítésű? :D
házi készítésű tea :)
de egyébként rengeteg ötlet van a neten, keress utána
Whiskeys trüffel. Mindenki imádja nálunk. Összeolvasztasz 3 deci tejszínt, 4 tábla étcsokit, 3 tábla nugátot és öt evőkanál whiskeyt. Ha kihűlt, robotgéppel vagy habverővel kicsit habosítod. Hideg kézzel golyókat formázol, kakaóporba hempergeted, kész.
Még most elszaladsz a boltba, holnap délelőttre kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!