Nő létemre be tudnám faragni a fát a talpba?
Figyelt kérdés
A párommal úgy beszéltük meg, hogy ma este már behozzuk a fát és holnap díszítjük fel. Tudni kell róla, hogy nem egy barkácsolós ezermester típus, nem szeret ilyesmit csinálni. Gyakran meglep kisebb nagyobb dolgokkal és ezért az jutott eszembe, hogy most meglepetésként én faraghatnám be a fát. A kérdés az az volna, hogy meg tudnám-e csinálni mert nem akarom azt, hogy nekikezdek, mégsem megy aztán csak belerondítok. Kb 170 cm magas a fa és elég dús lombozatú, van súlya. Én 160 cm magas vagyok és elég vékonyka alkat. Próbálkozzak meg vele szerintetek vagy inkább várjam meg vele?2015. dec. 23. 10:53
1/3 anonim válasza:
Mért ne tudnád megcsinálni? Ne becsüld alá magad ennyire.
2/3 anonim válasza:
Ha nem próbálod ki, sosem fogod megtudni.
Nincs olyan szabály, hogy nőknek ne lehetne.
3/3 A kérdező kommentje:
Sikerült! Annyira boldog vagyok! :)
2015. dec. 23. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!