Vettem a baratomnak egy nagyon szep "noteszt". Tudnatok valami szep idezetet, amit az elejebe irhatnek? 18/L
"Amikor a szerelem kialakul nincsenek határok, nincsenek akadályok." ~K.L.~
"...Ha kapsz egy esélyt,ragadd meg és hagyd, hogy EZ talán megváltoztassa az életed. Senki nem mondta, hogy EZ könnyű lesz, DE annyit ígérhetek, hogy megéri." smile hangulatjel ~K.L.~
Csak hagy, hogy elmondhassam, hogy mit érzek, hogy jól érzem magam veled, és hogy bár borzalmas a kávéd mégis megadnék mindent azért, hogy minden reggel ihassak belőle" ~Orvecz Nóra~
"Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága.
Áldott legyen az, ki az irgalmasság és jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a sötétség völgyén, mert Ő valóban testvérének örizője és az elveszett gyermekek meglelője.
Én pedig lesújtok majd Te reád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal és amazokra is akik Testvéreim ármányos elpusztítására törnek!
És majd megtudojátok, hogy az én nevem az Úr amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!