Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Milyen idézetet írhatnék a...

Milyen idézetet írhatnék a tablóképemre a barátomnak, aki egyben osztálytársam is?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 11. 15:07
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Szerintem az, hogy nem találtam megfelelő idézetet nincs összefüggésben a kapcsolatunk mélységével!
2014. ápr. 11. 15:12
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Pedig de... nekem sosem jutna eszembe mástól tanácsot kérni ezügyben, hiszen én ismerem a páromat, én ismerem a kapcsolatunkat is. Ha meg valami semmit mondó hülyeséget akarsz ráírni, akkor persze nyugodtan kérdezd meg itt... De ha egy kicsit is szeretnél személyes üzenetet írni rá, akkor szerintem erőltesd meg magad ;)
2014. ápr. 11. 15:14
 3/11 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs költői vénám, ezért sem írok magamtól.

Csak egy frappáns idézetet szeretnék kapni, ami mondjuk visszatükrözi a helyzetünk, vagy csak egyszerűen megfog benne valami és tetszik. Egy cseppet sem gondolom, hogy egy ilyen idézet semmitmondó hülyeség lenne.

2014. ápr. 11. 15:20
 4/11 A kérdező kommentje:
Egyébként sem az volt a kérésem, hogy személyes legyen.
2014. ápr. 11. 15:21
 5/11 anonim ***** válasza:

Én a barátoméra ceruzával ráírtam, hogy "ne használd el:D"

Meg alá tollal, hogy szeretlek.

MIÉÉÉÉÉRT kell minden szart túúúlbonyolítaniii?: D

2014. ápr. 11. 15:43
 6/11 anonim válasza:
Száraz ágon döglött veréb, emlékversnek ez is elég!
2014. ápr. 11. 15:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekünk a ballagási meghívóra kellett idézet és 2 javaslat volt az osztályban. Az egyik egy Yoda idézet volt a másik meg Gandalf. Végülis a Gandalf idézetet szavaztuk meg: Sok mindent elfelejtettem, amiről azt hittem, hogy tudom, és sok mindent megtanultam, amit már elfelejtettem. Sok mindent látok, ami messze van, és sok mindent nem, ami itt van a szemem előtt.
2014. ápr. 12. 09:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Elsôsorban inkább olyat keresek, aminek a közèppontjában a szerelem van, de mégis illik egy tablóképre.
2014. ápr. 13. 11:33
 9/11 anonim válasza:
Ehhez mit szólsz : Habár többé már nem leszel osztálytárs, remélem még sokáig velem maradsz, mint társ.
2014. ápr. 13. 19:07
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen! Bár még nem teljesen az igazi, de ilyesmire gondoltam!
2014. ápr. 13. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!