Mit mondjak ha kérdezik miért nem kapok semmit karácsonyra? 15L
Figyelt kérdés
Osztálytársaimmal beszélgettünk róla ki mit fog kapni meg minden. Azt mondtam hogy még nem tudom de igazából semmit nem fogok kapni. Meg most is chateltünk többen és szóba került. És majd még szóba is fog. :/
Nem szeretném elmondani az igazi okát sem itt sem nekik.
2015. dec. 21. 23:38
1/10 anonim válasza:
15evesen ennek mar nem kene temanak lenni...
Mondd azt h jo elmenyt,egy nagyszeru karacsonyt,
2/10 anonim válasza:
mond azt,hogy egy nagy családi nyaralás lesz a nyáron a pénzből ami ajándékokra ment volna. Ennyi bőven elég. :)
3/10 anonim válasza:
Vagy mondd azt h ajándékutalványokat kapsz/kaptál, de még nem most akarod levasarolni. Aztán ugyis kikopik a téma.
4/10 Szilvia07 válasza:
Kaptál pár választ, hogyan kell hazudni. Én ezt az utat nem követném a helyedben.. A hazugság hazugságot szül. Ha nagyon kellemetlen megmondanod a valóságot, egyszerűen mondd, hogy nem akarsz róla beszélni és pont.
5/10 anonim válasza:
találj ki nekik valami sablont, szóba se kellett volna hoznod, ha kellemetlen, kitaláltál volna vmit, és kész
7/10 anonim válasza:
Megmondod, hogy nálatok a karácsony nem a rongyrázásról és az anyagias dolgokról szól. Pont.
Nagyon sok családban nincs ajándékozás vagy maximum jelképes módon. Sok helyen meg hitelből ajándékoznak feleslegesen drága hülyeségeket... ahány ház, annyi szokás.
8/10 anonim válasza:
a legegyszerűbb, ha azt mondod, pénzt kaptál, meg kozmetikai csomagot, ezeket nem tudják ellenőrizni :D
9/10 anonim válasza:
Na, lehet, hogy rosszul gondolom, de szerintem te vallási okok miatt nem kapsz semmit karácsonyra. Nem ünneplitek a karácsonyt. Ha ez az ok, mondd meg nekik bátran. Van nekem is egy olyan osztálytársam, aki nem ünnepli a karácsonyt, mert Jehova tanúja. Gondolom már általánosban is sikerült megoldani ezt a a problémát.És elnézést, ha nem ez az ok. Mindenesetre modd meg az igazat.
10/10 anonim válasza:
Minden csoda 3 masodpercig tart. Ideztem kedves osztalyfonokomet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!