Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kérdezik az emberek,...

Miért kérdezik az emberek, hogy mit kapott valaki pl. karácsonyra?

Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Kíváncsiságból.
2011. dec. 27. 22:09
 2/9 anonim ***** válasza:
unatkoznak
2011. dec. 27. 22:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy kíváncsiságból :) De miért érdekel valakit? Fél perc múlva úgyis elfelejti.
2011. dec. 27. 22:12
 4/9 anonim ***** válasza:
31%
Én olyan kapcsolatban vagyok az emberekkel, hogy igazából gyűlölök bárkivel is beszélgetni, így felteszek egy ilyen kérdést, mint a fent említett=pofáznak egy ideig, nekem meg nem kell odafigyelnem, és beszélnem egy ideig. xd
2011. dec. 27. 22:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legtöbben azért, hogy utána ők is elmondhassák, mit kaptak.
2011. dec. 27. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan, aki fel akar vágni azzal, amit ő kapott :D hiszen, ha megkérdezik ,hogy mit kaptál, akkor általában vissza kérdezel, hogy na és neked mit hozott a Jézuska? Nálunk volt egy csaj, és mindig elmondta, hogy most egy ilyen laptopot plusz egy olyan elektromos fogkefét, ja és láttuk e már az új mobilját blablabla.

Persze nem mindenki ilyen, van olyan, aki tényleg csak kíváncsi, hogy vajon ő "jobb" vagy "rosszabb" ajándékot kapott e, össze akarja hasonlítani a tiédet az övével.

2011. dec. 27. 22:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Talán azért, mert beszélgetést akar kezdeményezni és jobb ötlete nincs.Nem lehet mindig az időjárásról beszélgetni.Van amúgy idegesítőbb kérdésük is, például:Na és dolgozol??!Hol dolgozol?

Mintha a munkán kívül más nem is létezne a világon.Az ilyen hülye sablonkérdésektől a hajam is égnek áll.

2011. dec. 28. 17:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Én csak olyanoktól kérdezem meg, akiket szeretek. És nem csupán kíváncsi vagyok arra, mit kaptak, hanem eleve ők maguk érdekelnek, és velük együtt ez is. Lehet nekik örülni. És ez az "úgyis elfelejti" dolog pedig olyan, hogy miért kérdezed meg valakitől, mit csinált aznap, ha aztán úgyis elfelejted? Érted..
2011. dec. 28. 18:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Így akarnak hozzád kapcsolódni.

Lehet azt is mondani, hogy ez rossz, vagy azt is, hogy ez jó! ..de nem kell egymást lebecsülni, így könnyen túllépünk olykor a hülyeségeken is...

2012. jan. 16. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!