Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti megcsináljátok már most...

Ti megcsináljátok már most hétvégén a mézeskalácsot? Nem megy tönkre csütörtökig?

Figyelt kérdés

2015. dec. 19. 15:01
 1/4 anonim válasza:
Nálunk épp most sült ki. :) Nem, nem megy tönkre, legfeljebb megkeményedik, akkor egy fél almát kell a dobozba rakni mellé.
2015. dec. 19. 16:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Én csak kedden sütöm meg, mivel akkor lesz rá időm. Be szoktam tenni őket egy dobozba és konkrétan hetekig nincs baja. :)
2015. dec. 19. 16:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
2015. dec. 19. 16:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Én már megcsináltam szerdán. Semmi baja nem lesz. Receptfüggő, van amelyiket eleve jóval előbb meg kell sütni, hogy ne legyen kőkemény, van, amelyik pont az állásban keményedik meg és frissen finomabb. Az enyém az elmúlt évek tapasztalata szerint sütés után hetekig vígan elvan, úgyhogy túlestem rajta. :)
2015. dec. 19. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!