Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Karácsonyra milyen könyvet...

Karácsonyra milyen könyvet vesztek/vennétek szülőknek?

Figyelt kérdés

1 könyvet már vettem, viszont szeretnék még egyet, de ötletem sincs, hogy milyet. Regényeket, ilyesmiket nem olvasnak, inkább csak olyasmiket, amiből hasznos dolgokat tudnak átvenni.

Esetleg valamilyen tippet tudnátok adni?

Köszi!

2015. dec. 19. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Idegennek könyvet ajánlani kb. lehetetlen. Úgyhogy ezt te tudhatod a legjobban, mi nem igazán. A saját anyámnak tudom, hogy krimit vennék, mert azt nagyon szereti.

De ha olyan kell, ami hasznos, az is ezerféle lehet, attól függően, hogy az illetőt mi érdekli. Divat, egészség, szépségápolás, autó, sport, gazdaság, pszichológia, szociológia, nyelvkönyv, hobbival kapcsolatos könyv, szakácskönyv, ezek mind mind hasznos dolgokat tartalmaznak, de te tudod, hogy a szüleidet mi az, ami érdekli.

2015. dec. 19. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha van a környéken antikvárium menj be és nézelődj. NAgy a választék. Valami régi könyvvel is meglepheted.
2015. dec. 19. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

[link]

Ennyi infó alapján ezt. Ha van valamilyen hobbijuk, akkor abban a témakörben keresgélnék, a neten, könyves oldalakon találsz ilyen csoportosításokat, aztán ha valamelyik megtetszik, megrendeled vagy megveszed könyvesboltban.

Nyáry Krisztiántól nemrég jelent meg a Merész magyarok c. könyv, az nem regény, igaz, nem is hobbikönyv, de nagyon érdekes.

2015. dec. 19. 13:23
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Igazából már nézegettem hobbik szerint, kategóriák szerint is, de tanácstalan vagyok. Eddig egy 160 oldalas könyvet vettem nekik, ami kaktuszokról szól, mert mindenhol az van náluk a lakásban, és sűrűn kidől 1-1- növény, plusz nem is nagyon virágzanak. Szeretik a növényeket, ezért gondoltam ezt a könyvet. De 2.-nak másfélét szeretnék. Találtam egy olyan könyvet, ami az Iszlám Állam felépítését mutatja be sok-sok interjú segítségével. Szeretik az ilyen témákat, de karácsonyra Iszlám Állam? Kicsit fura, nem?

2015. dec. 19. 13:29
 5/8 anonim ***** válasza:

olyat vegyél, ami érdekli is őket

én anyukámnak pszichológiával foglalkozót adok, mert szeret mostanában ilyeneket olvasni és ez foglakoztatja

2015. dec. 19. 13:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát ha a világ dolgai érdeklik őket, esetleg Kálmán Olga, Tvrtko vagy Rónai Egon valamelyik könyvét ajánlanám vagy hasonlókat - nyilván a politikai álláspontok figyelembevételével. :D

De ha az Iszlám Állam érdekli őket, akkor azt. Szerintem több értelme van, mint egy kis karácsony, mindjárt hányok típusú könyvnek, amit az életben nem olvas el senki, csak felteszi a polcra és kész.

2015. dec. 19. 18:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Friderikusz interjúkötete

Nyelvkönyv

Ha mégsem könyv, akkor előfizetés National Geographic újságra

2015. dec. 20. 11:13
 8/8 anonim válasza:

Karácsonyra mi regényeket szoktunk inkább, ami meg hasznosítható, azokból ilyenkor a szakácskönyvek jönnek szóba.

Most apa Frei Agrárbárók könyvét és JKRowling Kakukkszó regényét kapja.

2015. dec. 20. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!