Szerintetek milyen egy TÖKÉLETES ajándék? (mondjuk a családnak? )
Az a tökéletes, aminek a MEGAJÁNDÉKOZOTT örül. A pénzbeli értéke vagy az, hogy más mit szól hozzá, teljesen lényegtelen.
Én személy szerint jobban örülök egy saját készítésü ajándéknak, ami úgy készült, hogy nekem tettszen, mint pl. egy drága ékszernek, amit soha nem hordanék, vagy pl illatszerek, kozmetikai szereknek, amiket nem használok, mert alig van olyan, amit elvisel a böröm.
Te tudod, hoyg mi tetszik a testvéreidnek, milyen hobbijaik vannak, és ahhoz tudsz valamit készíteni, vagy esetleg "ajándékutalványokat", amiket beválthatnak nálad egy-egy közös programra, vagy valami nekik tett szivességre.
SZERINTEM attól jó az ajándék, ha
- nem szükségleti tárgy
- vágyom rá, de alapvetően a hiánya nem hátráltatja a hétköznapjaimat
- kifejezetten nekem szól
- ízlésesen be van csomagolva
Azt vegyél/készíts tesóidnak, amiről biztosan tudod, hogy tetszene nekik. Nagy most a star wars őrület, kb minden második ember megveszne vmi legóért vagy tudom is én miért.
Köszönöm mindenkinek :))
Szóval "nem a külső a lényeg hanem a belső így van ez ajándékozásnál is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!