Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit szoktatok karácsonykor...

Mit szoktatok karácsonykor csinálni?

Figyelt kérdés
Na szóval azért írok mert arra szeretnék ötleteket kérni hogy ti mit csináltok karácsonykor. A családunkban most nem kellemes változások történtek ezért talán jó lenne pár új szokás vagy ilyenek. Kérlek normális válaszokat írjatok.

2015. dec. 13. 20:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

új szokásnak javaslom az önkéntes munkát, a vallásosak vagytok, akkor a templomban, ahová jártok...ha nem, akkor valamelyik karitatív szervezetnél

esetleg a helyi állatmenhelyen, sintértelepen...vagy a környéketeken élő időseknél v. hajléktalanoknál pl vihettek ételt, szelet süteményt

2015. dec. 13. 20:32
 12/25 anonim válasza:
tanulni, olvasni, filmezni
2015. dec. 13. 20:32
 13/25 Tiboo Martino válasza:

Ugyanazt fogom amit az elmúlt 9 Karácsonyon, magányosan nézem a boldog párokat és elmélkedem, vajon mi értelme az életemnek. Fát díszítek, mamámnál összejön a szűk család, régi karácsonyi zenéket hallgatok, stb...

Ha tehetném én Norvégiában tölteném ezt az ünnepet, a sarki fényekben gyönyörködve!

Hazai viszonylatban, (ha a sors lett volna oyan kegyes hozzám, hogy legalább egy valakit mellém rendel) én Lillafüreden kibérelnék egy nyaralót és ott kettesben tölteném azt a pár napot! Iyenkor nagyon szép az a táj, hóval borítva.

Őszintén sajnálom a nem kellemes változásokat a családodban! :(

[30\F]

2015. dec. 13. 20:33
 14/25 anonim ***** válasza:

Én délelőttönként kutyamenhelyen sétáltatom a kutyákat :)

Délután-este pedig anyósomékhoz megyünk, majd anyukámékhoz. Eszünk, beszélgetünk, semmi különös. Ajándékot csak a gyerekek kapnak anyagi okokból.

2015. dec. 13. 20:40
 15/25 anonim ***** válasza:

#Tiboo Martino

neked is javaslom amit a #11-es hozzászólásban írtam, önkénteskedés közben ismerkedni is lehet ám ;)

2015. dec. 13. 20:44
 16/25 anonim ***** válasza:

"Iyenkor nagyon szép az a táj, hóval borítva. "

Hány évtizede volt utoljára fehér karácsony? :D

Amúgy mi az utóbbi években elmentünk wellnessezni, szóval szaunáztunk-úsztunk. :) Most itthon leszünk, szóval egész nap veszekszik majd mindenki mindenkivel.

2015. dec. 13. 21:12
 17/25 anonim ***** válasza:

karácsony előtt 1-2 nappal: sütemények sütése (idén: beiglik, mézeskalács, házi szaloncukor és egy családi recept alapján készülő torta)

24: közös faállítás, díszítés, karácsonyi zenék, együtt töltött idő, beszélgetés, vacsora (rántott hal + köret), filmnézés

25-26: délelőtt pihenés, délután rokonlátogatás

2015. dec. 13. 21:20
 18/25 anonim ***** válasza:

Délelőtt fát dísztünk faterral, van egy egyszerű ebéd, aztán pihenés, szabadfoglalkozás, vacsorára van egy fokka lkomolyabb menü (kacsa, knédli, halászlé), ajándékozunk, örülünk 1 sot egymásnak aztán mindenki balra el pihenni.

Másnap szoktak keresztanyámék jönni (régen mi mentünk oda, de hálistennek már nem kell, soha nem tudtam ott mit kezdeni magammal), 26.-án látogatjuk a mamát és ennyi.

2015. dec. 13. 21:34
 19/25 anonim ***** válasza:
Zabálás mint az állat :D Én ezt szeretem. De vannak olyan hülyeségek, pl barátnőm családjánál volt divat, hogy menni rokonhoz, és csak azért is jössz és kész és nincs de. Persze a szeretet ünnepén ráerőszakolják a gyerekre hogy mennie kell egy hót unalmas izére ahol a soha nem látott xy Magdi néni és barátnői végig kérdezik, hogy megy a suli? Barátod van már?
2015. dec. 13. 21:38
 20/25 Tiboo Martino válasza:

#15.: Köszi a javaslatot, én közösségbe járó katolikus ember vagyok. Feltételezem, azt gondolod, hogy itthon ülős kocka gyerek fajta vagyok. Nagyon tévedsz!

Engedd meg, hogy én is javasoljak valamit, légy oly szíves olvasd el amit már több kérdésnél is kifejtettem! (miért is vagyok magányos és hogyan viszonyultak hozzám a lányok/nők)

Két kérdés linkje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__7..

2015. dec. 13. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!