Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen hasznos ajándékot...

Milyen hasznos ajándékot tudnék adni a barátomnak karácsonyra?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a helyzet, hogy 3 hónapja vagyok együtt a barátommal, és nem tudom mivel lepjem meg karácsonyra. tudom sok hasonló kérdés van már itt.

Vettem már neki egy ivós játékot , mert sok házibulit szerveznek és ez olyan játék ami teljesen őt jellemzi, szerintem majd annak örül, jópofának tűnik. Meg mellé valami közös képes keretes dolgot gondoltam, hogy legyen valami személyes is ami minket jellemez. De szeretnék mellé adni valami "normális" használhatót.

Nincs semmilyen hobbija, az a helyzet hogy alig is van ilyenre ideje mert sokat dolgozik, meg fősulin tanul. És nem szeretnék olyan hobbis ajándékot adni neki, mert szerintem az ivós játék önmagában már jópofa, kis mütyür.

Valami ruhafélére gondoltam, de most tél elején vett sapkát, kesztyűt , sálat. Szereti a pólókat és pulcsikat, de kétszer mentünk el eddig ruhaüzletbe vásárolgatni, és amire én gondoltam hogy jó neki nem tetszett amit ő mutatott nekem nem jött be. Meg ráaádsul volt amit kinézett hogy külső szemmel tetszett neki és felpróbálva nem állt jól, de ennek ellenére szereti a ruhákat. Az a baj h félek h az én izlésemmel oylat választanék ami neki esetleg nem tetszik, és nagyon mellélövök.. illatszerből is van neki elég. Nem dohányzik, vpje sincs hogy ehhez való használható dolgot tudjak adni.. Valaki tudna adni ötletet olyan ajándékra ami nem sablonos de azért használni tudja? Vagy próbáljam meg apóló/pulcsi témát ?

előre is köszi.:)

18L vagyok a barátom 22 éves

2015. dec. 12. 12:38
 1/2 anonim válasza:
Könyv, pendrive, 2016-os notesz (egyetemen hasznos :D ), gravírozott toll, öv vagy esetleg óra? hirtelen ezek jutottak az eszembe :)
2015. dec. 14. 14:43
 2/2 A kérdező kommentje:
ezek jók.:) köszi, ment a zöld kéz
2015. dec. 14. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!