Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Valaki segítene? Ajándékötlete...

Valaki segítene? Ajándékötletek kellenének, hogy mit vegyek a barátomnak karácsonyra. ( többi lent)

Figyelt kérdés
Először szeretnék megkérni mindenkit, hogy hanyagoljuk ezt a Te barátod, te tudod kommenteket. Azzal nem segítesz ki. Szóval én egy 18 éves lány vagyok, a barátom 21 éves és külföldön él. 4hónapja vagyunk együtt, és nemigazán van ötletem mit vegyek,mert az összeg is számít! Tehat valami komolyabb dolog kellene (10-20ezer Ft értékben). A barátom szeret olvasni (Agatha Christie könyvek- de megvan neki kb. mind), főiskolára jár. Parfümök terén válogatós, karórát pedig nemrég kapott (ezek kilőve). Dohányzik, de ilyesmit nem szeretnék neki, öngyújtót sem. Filmezni és sorozatozni nagyon szeret. Szereti az ingeket. Valakinek valamiféle ötlete? köszönöm szépen..

2015. dec. 9. 20:17
 1/2 anonim válasza:

Szia.

Szerintem parfümöt semmi képp ne vegyél Neki. Azzal mellélőhetsz.

Illetve inget sem, mert esetleg megsérted, mert úgy veszi hogy azért veszel neki,mert a sajátjai nem jók stb.

Nekem először a könyv-vásárlási utalvány jut eszembe. Mondjuk 10 vagy 15ezer Ft értékben.

Ez elég tág értékhatár, és így azt veszi ami neki tetszik.

Ha pedig valami mást is akarsz pluszba: (ha édesszájú) akkor drágább csoki, esetleg egy masszázskupon ..vagy a kedvenc filmjét vedd meg dvd-n.

2015. dec. 10. 11:39
 2/2 anonim ***** válasza:

agatha christie sorozatokbol vannak angol nyelvuek is

allits ossze egy filmvalogatast

suss neki sutit, es rejts el benne valahogy uzenetet/idezetet

mozijegy/koncertjegy/szinhazjegy ahova kozosen mentek

2015. dec. 10. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!