Karácsonyra ajándékötletek?
tudom még korai de én szeretem előre látni a dolgokat
nincs ötletem hogy kinek mit adjak karácsonyra, tavaly kb. mindenki parfümöt adott egymásnak de tök véletlenül
anya:tavaly megkapta azt a parfümöt amit annyira szeretett volna, már varrtam neki terítőt, főzni annyira nem szeret szóval az ilyen receptes dolgok is kilőve
apa: nem is tudom..ő fázós ezért minden karácsonykor kap zoknit meg ilyeneket de most valami más kéne
bátyám, 24éves:imádja a trabantokat, de van már neki könyv,kulcstartó,bögre,póló,kép,terítő,hűtőmágnes minden van már neki és kifogytam az ötletekből
lécci segítsetek!
normális válaszokért megy a zöld kéz! előre is köszönöm
igen van trabatja kettő is :)
anya nagyon sokat dolgozik ezért nem sok idő jut saját magára ezért sem tudom annyira hogy ő mit szeretne mert folyton dolgozik
de amiket írtál jó ötlet :) én még arra gondoltam hogy talán egy trabantos posztert adnék neki csak nem tudom olyat honnan szerezhetnék be
Tessék, trabantos poszter :)
Egyébként ha van olyan cég nálatok ahol nyomtatnak pl. bögrére, pólóra, ott általában posztert is készítenek ha viszel hozzá pendrive-on egy nagy felbontású képet. :)
Ha sokat dolgozik anyukád, esetleg nézz utána mi az ami könnyítené a munkáját/hasznát vehetné a munkahelyén. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!