Milyen karácsonyi ajándék (3hónap után)?
Milyen ajándékot vegyek?
Vagy csináljak még valamit kézzel?
3hónaposak leszünk dec.22én és karácsonyra vettem barátnőmnek egy 16karátos arannyal bevont Swarovski kristállyal diszitett szívecske alakú nyaklánc fülbevalló szettet.
De valamit még szeretnék hogy ne csak annyi legyen hogy vettem valamit és kész.....
Ötletek,tanácsok,tippek, bármi jöhet előre is köszönöm ;) :D
17/f
Uh.
Mikor meglattam a kerdest, gondoltam, leirom, hogy en a baratomnak, akivel 5 honaposak leszünk, egy Star Wars figuras pendrive-ot vettem, de aztan lattam, hogy nem ugyanaz a kategoria... :)
Ööö... vmi fenykepes cucc, akar egy naptar, a ti kepeitekkel?
Nyugi, senki nem bírálta az ajándékot. Biztosan örülni fog neki a címzett. Az előző válaszolók csak arra utaltak, hogy több okból sem érdemes ennyiért ajándékot venni (pl.: instabil/friss kapcsolat, nem ismeritek még annyira egymást, nem tudjátok mennyire lesz tartós, illetve hogy az ajándék pénzbeli értéke nem feltétlen van egyensúlyban az okozott örömmel).
Nagyon dicséretes hogy örömet szeretnél okozni és hogy ennyit agyalsz rajta, hogy jogy lenne a legjobb.
Szerintem meg kézzel készíts valami személyesebbet is. Pl. karácsonyfadísz a közös képetekkel, vagy egy szép idézettel. Lehet fénykép keret is, rajz, sütemény, bármi.
Szerintetek egy kopirozot rajz, vagy ha kézzel nem akkor géppel szerkesztett? Kézzel milyen személyesebb jelegüt adjak,csináljak?
Nem fog neki rosszul esni hogy ennyit költök rá stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!