7 éves kislánynak karácsonyi ajándék ötletek?
Androidos kütyüt én biztos nem vennék neki. Nagyon hamar ráfog szokni, aztán lesheted mennyit lesz veletek :( Tapasztalatból tudom :(
Ha lesz hozzá tehetsége, később inkább egy számítógépet vegyetek neki, vagy egy laptopot, mert nagyon sok mindenre fel tudja használni majd, így tanulásra is.
Ha viszont tényleg maradna a kütyü, akkor inkább tabletet, mert olcsón meglehet úszni. 15-20 ezerért már van, használtam olcsóbban is.
Illetve a körülnézel a szolgáltatóknál pl.: thome ott is találsz részletfizetéses táblagépet alacsony kezdőrészlettel.
Én sem akarok neki telefont venni, mert egyrészt az anyucinak kellene (elváltak a férjemék), másrészt még nem tud sem írni sem olvasni, telefonálni úgysem fog rajta, sem smst írni.
Tabletet megint hülyeségnek tartom, hiszen max játszani fog csak rajta, másrészt a kistesói ezt is össze fogják törni, mint a másik kettőt. De ez a gyerek és a férjem kívánsága, nekem nincs beleszólásom.
Anyósom mesekönyvet akar neki venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!