Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kérjek karácsonyra?

Mit kérjek karácsonyra?

Figyelt kérdés

(Tudom hogy ezer ilyen kerdes van..de nekem megis csak masok a "szempontok"..koszonom a megertest elore)

A szuleim megkerdeztek,hogy mit szeretnek karacsonyra.. En azt mondtam,hogy nemtudom,vegyenek maguknak valamit a ram szant penzbol, am ok mindenkeppen szeretnenek vapamit venni tehat kotelezo kitalalnom valamit. Telefont,laptopot nem kerek mert van es tokeletesen megvagyok vele elegedve . konyveket imadom de elektronikusan olvasom(van ebookom azt se irjatok kerlek.) otletek? Aprosagok is johetnek. Egyaltalan nem feltetlenul elektronikus dologra gondolok. Koszonom elore a valaszokat

(Ui.: az ekezet hianyaert bocsanat.nem vagyok elkenyeztetve,ne ertsetek felre kerlek. Koszonom)

16.l

2015. dec. 5. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Ebookra kérhetnél könyvet. Vagy pénzt rás és megveszed te.

Vagy pénzt és veszel amit majd szeretnél.

2015. dec. 5. 14:04
 2/8 anonim ***** válasza:
pénz, és veszel amit akarsz.
2015. dec. 5. 14:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Az ebookra a konyvet letoltom pdf.ben es raraok az olvasora..de azert koszonom az otletet..igen a penzt enis momdtam nekik xd azt momdtak hogy annak semmi hangulata nem lenne,tehat vaoamit valaszthatnek :/:)de koszonom a kommenteket
2015. dec. 5. 16:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Van még ötletem :

Ruhát , parfüm, vagy valami szépségápolásos valami.

Vagy élményt pl állatkertbe elmentek, moziba vagy ilyen helyekre. Nézhetsz ötleteket a megleplek.hu oldalon is.

2015. dec. 5. 16:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen: D
2015. dec. 5. 17:32
 6/8 anonim válasza:

Írok ötleteket (kisebbet, nagyobbat) valamelyik ötlet csak megtetszik :)

-babzsák

-selfie bot

-körömlakkok/ékszerek/ruhák/sminkek

-hullámcsattok

-fülhallgató

-díszpárnák

-krémek

-láva lámpa

Sajnos több nem jut eszembe....

2015. dec. 5. 18:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is a mozijegy jutott eszembe. Vagy bármelyik kedvenc boltodba szóló vásárlási utalvány (ajándékkártya). Aztán majd arra költöd, amire akarod, ha később eszedbe jut valami. :)
2015. dec. 6. 07:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :D
2015. dec. 6. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!