Mit kérjek karácsonyra?
(Tudom hogy ezer ilyen kerdes van..de nekem megis csak masok a "szempontok"..koszonom a megertest elore)
A szuleim megkerdeztek,hogy mit szeretnek karacsonyra.. En azt mondtam,hogy nemtudom,vegyenek maguknak valamit a ram szant penzbol, am ok mindenkeppen szeretnenek vapamit venni tehat kotelezo kitalalnom valamit. Telefont,laptopot nem kerek mert van es tokeletesen megvagyok vele elegedve . konyveket imadom de elektronikusan olvasom(van ebookom azt se irjatok kerlek.) otletek? Aprosagok is johetnek. Egyaltalan nem feltetlenul elektronikus dologra gondolok. Koszonom elore a valaszokat
(Ui.: az ekezet hianyaert bocsanat.nem vagyok elkenyeztetve,ne ertsetek felre kerlek. Koszonom)
16.l
Ebookra kérhetnél könyvet. Vagy pénzt rás és megveszed te.
Vagy pénzt és veszel amit majd szeretnél.
Van még ötletem :
Ruhát , parfüm, vagy valami szépségápolásos valami.
Vagy élményt pl állatkertbe elmentek, moziba vagy ilyen helyekre. Nézhetsz ötleteket a megleplek.hu oldalon is.
Írok ötleteket (kisebbet, nagyobbat) valamelyik ötlet csak megtetszik :)
-babzsák
-selfie bot
-körömlakkok/ékszerek/ruhák/sminkek
-hullámcsattok
-fülhallgató
-díszpárnák
-krémek
-láva lámpa
Sajnos több nem jut eszembe....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!