Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vennétek meg a gyerekednek...

Mit vennétek meg a gyerekednek karácsonyra?

Figyelt kérdés

Jégvarázsos Elsa kastélya és a hozzá tartozó barbiek.

Baby Annabel interaktív baba és a tartozékok(babkocsi, kiságy stb)

Interkatív Furby

Igazából mindegyiket megszeretném venni neki, de a férjem szerint az egyiket húzzam ki a listáról.

2015. dec. 4. 21:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
78%
Én is a Furbyt húznám ki, ha már muszáj valamit, szerintem az nem igazán éri meg az árát.
2015. dec. 5. 00:10
 22/25 anonim ***** válasza:
85%
Egyébként a karácsony különleges alkalom, ilyenkor nehogymár kifestőket meg gyöngyöket kapjon már a gyerek, pláne ha konkrét kivánsága is van. Mekkora csalódás lenne már neki, kb az egész ünnepet tönkretenné. Nem azt mondom, hogy a kifestő nem jó dolog, de az ilyen dolgokat akár egy normál hétköznapon is meg lehet venni.
2015. dec. 5. 00:17
 23/25 anonim ***** válasza:
69%
Én is a Furby-t húznám ki.
2015. dec. 5. 03:18
 24/25 anonim ***** válasza:
64%

A Furbyt húznám ki a listáról, én valahogy mindig kimaradtam a Furby-őrületből, amikor divatos korszakait élte.

Nem értem egyébként, miért akar bárki is beleszólni abba, hogy ezek helyett mit kellene venni. Ha a kicsi ezeket szeretné, akkor felesleges a gyöngyfűző készlet meg a kifestő, ha nem az a vágya.

2015. dec. 5. 08:31
 25/25 anonim ***** válasza:
71%

3,5 éves kislányunk van. Ő is imádja a Jégvarázst és a barbie babákat. Baby Annabel babánk is van kiegészítőkkel, bár nem interaktív. Azt is szereti.

Én a helyedben a Furbyt húznám ki, ha választani kellene. Ha te szeretnéd megvenni azt is a lányodnak, akkor beszéld meg a férjeddel. Esetleg ahogy más is javasolta, valamelyik nagyszülőtől is kaphatná.

2015. dec. 5. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!