Mit vennétek meg a gyerekednek karácsonyra?
Jégvarázsos Elsa kastélya és a hozzá tartozó barbiek.
Baby Annabel interaktív baba és a tartozékok(babkocsi, kiságy stb)
Interkatív Furby
Igazából mindegyiket megszeretném venni neki, de a férjem szerint az egyiket húzzam ki a listáról.
A szövegértéssel hadilábon állsz...
5 éve megvan, jajjj.
Nem ilyesmit vennék a gyerekemnek. Kislány koromban voltak barbie-jaim, de nem azokért voltam oda annyira, a furby is pont 25 éve volt "menő", és már akkor sem vágytam rá.
Aminek annál jobban örültem az színező, kifestő, ehhez kellékek, plüssök, kézműves dolgok (akkoriban pl. gyöngyfűzés stb. voltak a menők), zene vaqy mese, társasjáték, képeskönyvek. Meg emlékszem, kaptam disney hercegnős ágyneműt, na azért nagyon odáig voltam :)))
És megmondom őszintén, felnőtt fejjel örülök is, hogy inkább ezeket kaptam, nem az agyonbutított játékokat, amiket te szeretnél venni a lányodnak.
Leírom továbbra is, hogy ezeket kérte a kislányom karácsonyra.
Rengeteg színezője, mesekönyve, gyöngyfűző készlete, társasjátékai vannak. Ezeket év közben kapja, alkalom sem kell hozzá.
Márt miért lenne elbutított játék a barbie, és a baba? Szerepjáték, ez a lényege.
Ne vegyél interaktív Furby-t, ha jót akarsz magadnak. Ha nem kapcsolod ki, akkor néha éjszaka is elkezd dumálni, plusz csak okos telefonról lehet etetni, és a telefon nem egy ötéves kezébe való.
Amúgy nem rossz játék, de inkább az idősebb korosztálynak való.
Köszi.
A Furby felé hajlok, hogy azt lehúzzuk a listáról.
Én értem, hogy te mit mondtál. De feltettem egy kérdést, hogy ezek közül melyiket vennétek meg.
Te meg elkezdted mondani hogy te szinezőket kaptál és nem szeretted az ilyen játékokat. Nem ezt kérdeztem, hogy te mit szerettél.
És ezt még meg is fejelted azzal, hogy buta játékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!