Mit adjak a húgomnak karácsonyra? 11/L
Mert testvérek és szeretik egymást?
Valami cuki plüsst is adhatsz mellé, most vannak azok a nagyszeműek, még nekem is tetszenek 21 éves létemre :D
Vagy egy puha meleg takarót.
Kedves 1. válaszoló!
Igenis szükségem van a tanácsotkra, mert még nem nagyon ismerem. Hogy miért? Elmesélem:
Egész idáig azt hittem, egyke vagyok, amikor jött a 4. osztály, iskolát váltottam. Az új suliban csak egy hatodikost. Nálunk az a rendszer, hogy havonta változik az ülés. A 2. hónapban, azaz novemberben mellé ültettek. Mindenki azt kérdeztgette, rokonok vagyunk-e. Eztán otthon a családfáról kezdtük faggatni a szüleinket. (Persze külön-külön családban. ) Ekkor neki elmondták, hogy örökbe lett fogadva. Nekem pedig elárulta, hogy ikreket szült, de a nővérke azt mondta, hogy az egyik meghalt. Elkezdtünk DNS vizsgálatokra járni, ahol kiderítették, hogy testvérek vagyunk.
Azóta próbálunk minél több időt tölteni egymással, de ez még csak 1 hónap volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!