Karácsonykor a családoddal-rokonokkal leszel? Ha nem, akkor kivel?
Figyelt kérdés
2015. dec. 2. 11:28
1/7 anonim válasza:
dec. 24. kettesben leszünk a férjemmel otthon. 25.-én a szüleimhez megyünk vacsorára, akkor jönnek a testvéremék is a családjukkal. 26.-án ebédre a férjem szüleihez megyünk, két ünnep között pedig átmegyünk mi a testvéremékhez, vagy ők jönnek hozzánk stb.
2/7 anonim válasza:
Férjemmel leszünk ketten. Másnap megyünk a szüleimhez. Az övéi már nem élnek.
3/7 anonim válasza:
24-én szülők jönnek hozzám.
25-én megyünk rokonokhoz.
4/7 anonim válasza:
24-én párommal kettesben leszünk, majd vacsora és ajándékozás után átmegyünk az ő szüleihez, ahova jönnek a húgáék. 25-én jönnek hozzánk az én szüleim és tesóim, majd közösen megyünk a nagyszüleimhez karácsonyi vacsorára. 26-án a másik nagyszüleim várnak minket ünnepi ebéddel. Párom nagyszülei nem élnek már.
5/7 anonim válasza:
24-e család aztán a két ünnep között kocsma-haver-otthon Bermuda háromszög. :D
6/7 anonim válasza:
Szentestét a férjemmel, két kislányunkkal együtt töltjük, jövőre már + 1 fővel :).
25-n a férjem szüleihez megyünk ebédre. Összesen 42-n szoktunk lenni.
Vacsorára a szüleimhez megyünk, itt a szüleim, tesóm és a párja, valamint mi négyen szoktunk lenni.
26-n ebédre a nagyszüleimhez megyünk. Ott van a nagynéném, nagybátyám és a családja (4 fő), plusz a dédimamám.
Vacsorára férjem anyai nagyszüleihez megyünk. Itt 37-n szoktunk lenni.
Ajándékozás csak a gyerekeknek van, mi felnőttek nem veszünk egymásnak semmit. A nagyszülőknek/dédszülőknek szoktunk ajándékozni.
Élvezzük, hogy együtt van a család.
7/7 anonim válasza:
23-án ünneplünk a férjemmel, 24-én anyósoméknál vagyunk, és 26-án is (apukája szülinapja). 30-án utazunk haza Magyarországra az én szüleimhez, 12 napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!