Mit vegyek karácsonyra barátnőmnek? (Elképzelés lent)
Figyelt kérdés
Szóval az az elképzelés hogy valami személyeset szeretnék tehát pl ilyet hogy 2 szív es egyikbe az van hogy 07 másikba 04 (07.04.-én jöttünk össze) ezzel az a bajom hogy szerintem ez már elcsépelt a másik meg hogy nem viselünk ékszert nagyon . De valami hasonló ötlet kéne ha tudnátok mondani.2015. dec. 1. 18:04
1/3 anonim válasza:
Ugyanezt a szíves dolgot meg lehet csinálni csak kulcstartóban. Azt mindenképp magatoknál hordjátok, de nem ékszer.
Vannak sablon mintájú páros kulcstartók is, de az egyedileg gravírozott szerintem személyesebb.
Esetleg páros póló?
Lehet egyedi fényképes bögrét is tervezni viszonylag olcsón, több oldalon is.
2/3 anonim válasza:
gondoltál már 1 átlátszó dildóra amibe bele graviroztatodd a képed + a dátumaitokat?
3/3 anonim válasza:
Inkább vegyél olyasmit amire szüksége van. Jobban fog örülni neki mint valami tucat párosajándéknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!