Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit adjak angyalkázásra?

Mit adjak angyalkázásra?

Figyelt kérdés
A suliban csinálunk ilyen angyalkázást,ami azt jelenti hogy húznunk kellett egy nevet, és ezt a személyt dec 1-jétől kezdve minden nap meg kell lepni valami aprósággal, kedvességgel titokban, anélkül hogy rájónne ki az angyalkája. Szerencsére egy olyan lányt húztam akivel nagyon jóban vagyok, tehát nem ezzel van a gond, hanem nincs elég ötletem. Mert gondoltam eddig szaloncukorra, versre, idézetre, egy egyszerü legyen szép napod feliratra, rajzra, de ez csak öt nap, nekem pedig 14 kellene :/ nem nagyon szeretném ismételni magamat, szeretném minden nap massal megajándékozni. Segítsetek légyszi!

2015. nov. 28. 18:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Az idézettel több napot is kihúzhatsz, ha mindig más szerzőtől idézel, és mondjuk valamilyen szempontból aktuális (például egy írásbeli előtt kaphatna egy bátorító idézetet). Kicsinységek közül az apró csokoládé, szárított virág, fából faragott kis karácsonyi mütyürök biztosan jók lesznek. Én a helyedben egyszer meglepném egy színes madártollal is (ami az angyalkája szárnyáról hullott le :)). Aztán jöhetnek versek, mástól vagy saját költemény, egyszerű rajzok, egy mintás radír, egy karácsonyi szalvéta, ami jó dekorációnak is. És ha teszem azt, hajtogatnál neki valamilyen origamit, akkor a lehető legszemélyesebb ajándékot fogja kapni tőled, mert megdolgozol érte :)
2015. nov. 28. 19:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ, nagyon sokat segítettél!!! :))
2015. nov. 28. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!