Fiúk, melyik ajándéknak örülnétek legjobban a barátnőtöktől? Lányok mivel ajándékozzátok meg a párotokat?
Karácsonyi ajándékon töröm a fejem, nem tudom melyik lenne a legmegfelelőbb. Karácsonykor leszünk még csak 2 hónapja együt, 17 éves a fiú. Az ajándékötletek:
1.Bögre a közös képünkkel
2.képkeret a közös képünkkel
3.öngyújtó, belegravírozva a beceneve, ahogyan én hívom (nem ilyen átlagos szivem, édesem stb.)
4.CD a közös kedvenc szerelmes számainkkal
5.CD a kedvenc bandájától
6.parfüm (nem szeretném, ha célzásnak venné, mindig jó illata van, és egyébként sem vagyok benne biztos, hogy egyerik az ízlésünk)
Ti milyen értékben vennétek ajándékot? Elöre is köszönöm a válaszokat.
Szerintem 2 hónap járás után nem kell gravírozás, meg bögre meg lassan jegygyűrű....ezeket úgy nagyjából min. 6 hónap után tudnám elképzelni.
Öngyújtó? 17 évesen pont nem kéne cigizni.
Szerintem a 4-est ne.
Zokni mindig jó :D
Mindenkinek köszi a válaszát.
1#a tortát a szülinapjára tartogatom :)
2#ezért is kérdeztem, h mit szokás ilyenkor adni. A cigiről meg annyit, h engem nem zavar, tisztában van a következményeivel, jövő hónapban pedig 18 lesz.
3#ölelést, csókokat is fog kapni, de szeretnék egy kis kézzelfogható ajándékkal is kedveskedni :)
A kézzel készített dolgok a legjobbak :)
De próbáld megtudakolni,mire vágyik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!