Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi volt eddig a legjobb ajándék, amit a barátnőtöktől kaptatok? És Lányok! Mi volt a legjobb ajándék amit adtatok?
Most leszünk 1,5 évesek és nem túl. Sok ötlet jut eszembe mit adhatnék.. Ohh es kerlek olyanokat ne írjatok h varjam pucéran az agyban mert nem tervezek vele lefeküdni, meg egy jo darabig. :)
17 L
Legjobb ajándék ?
Ballagásomra megkaptam mondjuk egy estére :D . Ennél jobb ajándékot nem kaphattam volna.
Egyébként ez attól is függ milyen beállítottságú. Ha romantikusabb meg nagyon figyelmes veled és nem zavarja adhatsz neki 1 közös képet bekeretezve ,vagy valami hasonlót.
18/F
Egyszer sütött nekem egy csomó mézeskalácsot annál jobbat még nem kaptam tőle :P (édesszájú vagyok :) )
Kértem tőle egy karkötőt karácsonyra amit ő csinált...még az sem tudta felülmúlni...
22F
Amikor egyik este szólt, hogy hétvégét tölthetnénk együtt. Elvitt egy panzióba együtt fürödtünk, aludtunk majd másnap elmentünk moziba meg ide'oda mint a Kékesre, Tokajra. :)
De ha ötlet kell csináltam egyszer neki egy pici könyvet és bele rajzoltam néhány fontosabb dolgot megy egy-egy kép rólunk ilyesmik. Nagyon tetszett neki!!!! :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!