12 éves kislányának karácsonyra milyen ajándékot vegyek?
ilyen korban iroszer minden mennyisegben
konyveknel ha olyan akkor a vegzet ereklyei ha nem ak nagyon jo az ikerpar titkos naploja vagy fantasybol annyi idosen kedvencem a a fairy oak
de pl visszafogott karkotok orak is jo ajandekok
Könyvet bármikor bárkinek lehet, az nagyon hasznos és jó.
Lehet DVD-t venni neki (akár a Harry Pottereket is, ha nincs még meg)
Vásárlási utalvány (ruhaboltba), mert akkor nem neked kell dönteni, mire lenne szüksége, vagy milyen az ízlése
Én csak magamból tudok kiindulni persze, lehet, ez ma már nem igaz (én 30 éves vagyok, tehát "öreg" :D), de én pl. 12 évesen még a játékoknak örültem a legjobban, például vannak lányos legók, amiket imádtam, vagy a plüssöket
Kis édességet (csoki, bonbon, forrócsoki-por), ha nincs valami ilyesmivel kapcsolatos allergiája.
Én is 12 éves lány vagyok.
Én örülnék: könyveknek pl.:Szent Johanna gimi,Hűvösvölgyi suli,Időfutár.Vagy fülbevaló,napló,esetleg körömlakk.
Remélem segítettem.
-Esetleg titkos napló? Vannak különféle jelszavazható, lakatolható, láthatatlan tollas verziók is.
-Most nagyon divat a Violetta c. sorozat és az azzal díszített dolgok. Nem tudom azt szereti-e a kislány.
-Társasjáték pl.: [link]
-Karkötő készítő készlet, gyöngyfűző szett
Illetve nagyon ajánlom a Crayola termékeket, mert kreatívak és az alkotásra ösztönöznek. Az áruk általában nem olcsó, de azért nézz utána, mert tényleg nagyon jók vannak. :)
Könyv:
-Időfutár
-hűvös-Völgyi suli
-szent Johanna Gimi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!