Ti mit adtok a párotoknak karácsonyra? :3
Figyelt kérdés
Tudom még messze van, csak hátha merítek belőle ötleteket, így is van már egy csomó ötletem de a legtökéletesebb ajándékot akarom adni a barátomnak. :)2015. nov. 22. 16:11
4/10 A kérdező kommentje:
Nyilván ezt olyan emberektől kérdezem akiknek van...
2015. nov. 22. 16:42
5/10 anonim válasza:
Ha tehetem, akkor egy könyvet veszek neki, vagy egy pólót. De lehet hogy egy plüssmackót veszek
6/10 anonim válasza:
Nem tudom olyanoktól kérdezed-e akik együtt élnek vagy nem... Ömm,nem tudom,én/mi úgy vagyunk vele,hogy nem lakunk együtt,nem vagyunk család,csak "együtt járunk" egyelőre,szóval mi karácsonyra nem veszünk semmit egymásnak.
7/10 anonim válasza:
Ja,bocsi,nem figyeltem hogy tini párkapcsolatok,de végülis akkor megfelelő a válaszom...
8/10 anonim válasza:
Egy drágább órát veszek a férjemnek, pulóvert, vizipipát a kellékekkel meg persze a kedvenc trüffeljét.
9/10 anonim válasza:
Ékszert legszeb dolog persze ha van rá keret. ha nincs akkor egy szép pulóvert.
10/10 anonim válasza:
Semmit, nem érdemli meg. Kb 6 hónapja sosincs itthon, állandóan anyucival van, részeg....pedig 4 gyerek van, és 40 éves. Magamnak veszek inkább helyette, mert úgysem fogok eszébe jutni. De amúgy lesz itthon neki ajákndék becsomagolva, ha mégis venne nekünk valamit. Parfüm, arcszesz, tusfürdő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!