Mit lehetne adni Anyos-Apos jeloltnek Karacsonyra?
Figyelt kérdés
10honapja vagyunk egyutt a parommal. Elso Karacsonyunk lesz egyutt a szuleivel, es megszeretnenk ajandekozni oket. Mit vehetnek nekik? Bajban vagyok mindkettojukkel.2015. nov. 11. 18:39
11/13 anonim válasza:
Vegyél olyat, aminek a hasznát is tudják venni.
12/13 anonim válasza:
Első karácsonyra a férjem szüleinek (akkor már több mint egy éve voltunk együtt) sütöttem egy nagyon finom gyümölcskenyeret, becsomagoltam egy nagyon klassz karácsonyi dobozba, és azt adtam nekik. Nem kell külön-külön ajándékot venni szerintem.
13/13 anonim válasza:
Mivel látom írtad,hogy az alkohol az problémás így mást javaslok.
Ha cigizik akkor egy különleges gyújtó vagy egy új cigaretta tartó.Ha nyakkendőt visel akkor esetleg vehettnél neki nyakendőket.
Anyósodnak adhattok nyugottan egy közös családi fotót.Ha ez nem válik be akkor süteményt vagy virágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!