Miből mennyi kell egy kb.2 méteres fa feldíszítéséhez? Több infó a leírásban.
Idén úgy döntöttem új színvilág lesz karácsonykor, és ehhez természetesen az új fadíszek is hozzátartoznak. Eddig mindig kapott, maradék, régi díszekből dolgoztam, szóval fogalmam sincs miből mennyi újat kellene vennem!
Általában 2 méteres, terebélyesebb fát szoktunk választani. Mivel a sarokban áll, nem zavar, ha a hátulja nem díszített, mert nem látni.
Szerintetek hány méter/darab kell majd a díszekből, boákból/szalagból, égősorokból? Még most a novemberi fizetésemből akarom megvenni.
Előre is köszi a tippeket :)
Ez töled függ. Nekem anyósoméknak kb 5 nagy üvegdísz, pár aprócska dísz van fent és ennyi. Nem szeretik a túl díszitést, nekik így kopaszan tetszik a fa.
Mi mindent felteszünk, föleg, hogy a gyereke ezer díszt csinálnak.
Akkor linkelek egy képet, kb. ennyire szeretném feldíszíteni:
Remélem így talán már tudtok arányokat írni.
A mi fánk általában 170 cm körül van.
2 db 24 db-os gömbszettet teszek rá, az 48.
Ehhez még jön pár egyedi dísz, kb. 10 db.
Masnikat szoktam még rá tenni, kb. 10 db.
Égősor.
Boa, 2-3 db kell, hogy körbeérje.
És ennyire azért nem sűrű, mint a képen.
Szóval annál mindenképpen többet tegyél, mint amit én leírtam. De szerintem ehhez már tudsz viszonyítani.
Még annyi kiegészítés, hogy ahogy látom, ezen a fán, csak a szélén vannak díszek, mert a belseje nagyon sűrű.
Én ennél ritkább fát szoktam választani és befelé is vannak díszek, nem csak az ágak szélein.
Nagyon szépen köszi! Mi általában sűrűbb fát vásárolunk tényleg, mint a képen van.
Akkor szerintem olyan 100 díszt legalább veszek, talán kicsivel többet is és maximum marad még.
Nyugodtan írhatnak mások is azért még :))
Én nem tudom ti ennyit hova raktok rá :)
Végülis pont 2m a fa, a 200 dísz épphogy felfért rá, tömve van. Jó sűrűn vannak az ágai amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!