Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Apukámnak milyen ajándékot...

Apukámnak milyen ajándékot vegyek/készítsek karácsonyra? (leírásban látod, hogy miket szeret stb. )

Figyelt kérdés
TUDOM TUDOM... nagyon unjátok már ezt a kérdést, de bajban vagyok. fogalmam nincs mit készíthetnék neki. sok pénzem nincs kb 1000 ft. imádja az autókat, folyton vesz egy újat lecseréli stb. saját vállalkozása van, kőműves. sokat dolgozik, és nincs is olyan jó kapcsolatom vele. 35 éves, és igazából mindene megvan. sálat nem hord, téli sapkája van, kesztyűje is. szeret síelni, amúgy karácsonyra a feleségétől newyorki utazást kap. zoknija van, boxert meg amit tavaly vettem neki, azt sem láttam még rajta :( a dezodorból, borotvából mindig bevásárol egy halommal, úgyhogy az is van otthon egypár... nagyon szükségem lenne az ötletetekre! :) köszönöm 14/L
2011. dec. 1. 22:42
 1/6 A kérdező kommentje:
ja és van egy külön irodája is, ahol számlákat ír, és sztem megvan neki ott is mindene -bár én még nem voltam ott-. szóval az ilyen kuka, lyukasztó, toll, ceruzatartó kilőve -meg amúgy sem vmi személyes ajándék sztem. pendrive-ja van, egeret a laptophoz nem használ, úgyhogy azt sem veszek neki (mert már sztem így megszokta, ha nem szeretné venne magának egyet) ha nagyon ritkán ráér, akkor x-boxozik, ahhoz játékot nem nagyon tudok venni, mivel azok sincsenek 1000 ft ért. képet előhívatni nem akarok, mivel a felesége csomószor hívat elő kis tesómról meg a családról. mindig mondja, hogy milyen kevés pólója van, de mivel az alsógatyát sem veszi fel (vagyis sztem) ezért félek, hogy a póló sem tetszene neki. van egy csomó hűtőmágnesünk is, bárhol vagyunk, mindig vesz egyet :)
2011. dec. 1. 22:55
 2/6 A kérdező kommentje:

mondjuk a bézból sapkákat nagyon szereti, olyat hol tudnék neki ilyen olcsón venni? az ilyesmi stílusúakat szereti: [link]

nem pedig ezeket: [link]

2011. dec. 1. 22:58
 3/6 anonim ***** válasza:

autós magazin

feliratos bögre (a legjobb apának vagy vmi hasonló)

toll, belegravíroztatni a nevét (bár ez kicsit drágább)

2011. dec. 2. 15:04
 4/6 anonim válasza:
amiket leítál tényleg nehéz neki ajándékot venni.de mit szólnál ha valami olyat vennél neki amilye már van. hisz az megis mas ,mert az toled van
2011. dec. 2. 15:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen egy "legjobb apa" feliratú bögre jó ötlet. Bár a kérdésnél az jött le,hogy talán egy ici-picit féltékeny vagy az új feleségre (érthető) és azt érzed nem tudsz neki jó ajándékot venni.-ez nem igaz. Nem csak pénzzel kiváltható dolgok vannak ám az életben.

Írtad,hogy képet nem szeretnél előhívatni,de esetleg egy kiskori képedet amin apukáddal vagy együtt előhívathatnád-másoltathatnád (müllerben kb 20-70ft) és egy szép képkeretbe beleteszed(max 500ft) és ráírod,hogy szeretlek vagy hasonló és még csokit is tudsz venni mellé.

Ez személyreszoló és csak örülne neki,nem?!

2011. dec. 2. 19:14
 6/6 A kérdező kommentje:
amúgy miből szűrted le azt, hogy féltékeny vagyok rá? amúgy annyira nem is, inkább nem mindig bírom, mert vannak fura dolgai.
2011. dec. 3. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!