Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek a hugomnak karácson...

Évi665 kérdése:

Mit vegyek a hugomnak karácsonyra?

Figyelt kérdés

Mit ajánlatok hogy vegyek a hugomnak karácsonyra? 11 éves - nem szeret olvasni :_( játékokat már nem akarok venni neki, sokat nézi a disneychannelt... nem valami nagyon drága dolgot, de azért szép legyen :)

Valami ötlet? :)

2015. nov. 6. 10:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Előző válaszolónak: Szerintem nem pont Arany Jánost kellene adni kezdésnek, mert akkor pláne elmegy a kedve az olvasástól. Mind szép és jó, de majd olvassa 5-6.-os korába. Én inkább ajánlanám a Ropi naplóját, hiszen az pont neki való. Vagy az Időfutárt. Az is szintén nagy kedvencem. Igaz ezek ponyva regények, de vannak olyan szép irodalmi könyvek, amit lehetne neki is adni. Például a Michael Ende Végtelen történet. Bár ez kicsit hosszabb könyv. A Ropi naplójával viszont érdemes kezdeni. :) Remélem segítettem. 13/L
2015. nov. 7. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!