Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hol lehet olcsón karácsonyfa...

Hol lehet olcsón karácsonyfa díszeket venni?

Figyelt kérdés
Elsősorban műanyag gömbökre, csillagokra, vagy szalmadíszekre gondolok, amikben 2 évesem nem tehet nagy kárt és rá nézve sem veszélyesek. Régebben megvettem a tescóban, de azokat most lecserélném, mert túl kicsik.

2015. nov. 6. 07:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Ikea-ban illetve 1 euros boltokban.
2015. nov. 6. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Ebay vagy amazon, én mindig ott rendelek.

Kb. 10 eur egy 100 db-os válogatás, több nem is nagyon kell.

Pl.:

[link]

2015. nov. 8. 02:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hol lehet olcsó karácsonyfadíszt venni, de ha olyan díszeket akarsz, ami nem veszélyes egy kisgyerekre, akkor otthon is tudsz készíteni ilyeneket. Pl. papírboltban veszel fényes, metál, csillámló színű karonlapot vagy szivacslapot és ezekből kivágsz karácsonyi formákat és azokat aggatod a fára. Vagy ott a klasszikus popcorn cérnára fűzve! Az tuti nem veszélyes, sőt még le is ehetetikek a fáról, ha akarjátok. :)
2015. nov. 9. 20:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos ötleteket!
2015. nov. 11. 11:59
 5/5 anonim válasza:

Aliexpressz.

En rendeltem 24dbosat 500ft ert. Már meg is jött és nem latszodik rajta hogy gagyi lenne.

2016. nov. 2. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!