Mi a szép a műfenyőben?
És az mennyire jobb, hogy egy élő növényt vágunk ki csak azért, hogy jó esetben 2 hétig a meleg szobában haldokoljon?
Nekem műfenyőm van. Nagyon szép, dús, mintha igazi lenne.
Definiáljunk néhány alapfogalmat!
Szép az, ami indok nélkül tetszik.
Ergó, ez egy költői kérdés.
Nekem azért van műfenyőm, mert szeretem sokáig megtartani a fát, és nem szeretek nyáron is tüskébe lépni.
Azért egy nagy vázába fenyőágakat szoktam venni.
" és akárki akármit mond, nem tűnnek igazinak."
Nem is kell annak kinéznie. Nekem pl. fehér optikai szálas fenyőm van.
olyan környezetre káros dolgot vegyen és díszítsen fel?
Évente egyszer,és évekig használja.Nem úgy mint te azt a rengeteg eldobható csomagoló anyagot.Mert nehogy azt állítsd,hogy te nem is használsz semmi feleslegeset.Előbb magadat vedd észre.
De téged miért zavar ha valakinek műfenyője van?
Azt mondod azért nevelik a fenyőket, hogy kivágják. Oké, ez is egy indok. Viszont az is indok, hogy azért készítik a műfenyőket, hogy akik nem akarnak minden évben fizetni a fenyőért, akik nem akarnak még nyáron is tüskéket kiszedni a szőnyegből, akik egyszerűen műfenyőt akarnak akkor azoknak is meglegyen az igényük.
Nem hiszem, hogy neked ezért kritizálnod kéne, ha valaki műfenyőt tart. Hidd el, nyugisabb ember lennél ha a magad dolgával foglalkoznál. Boldog karácsonyt még neked is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!