Ez túl nagy ajándék karácsonyra?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy apple tabletet. Kb 150 ezer. Régóta gyűjtögetem a zsebpénzem eddig 90 ezer gyűlt össze. Már.megvan mindenem egy lf telefonom és rengeteg könyvem. De szeretnék egy tabletet nem játék céljából hanem filmnézés olvasás tanulás stb. Szóval szerintetek az úgy jó hogyha belefizetek 90 ezret és a többit a szüleim,.nagyszüleim, nagynéném fizeti? Ez belelógna a szülinapomba is mert az január elején van. Jó tanuló vagyok szinte soha semmit nem kértem karácsonyra csak kis dolgokat parfüm,könyvek ilyesmi. Szerintetek kérjek egy tabletet úgy hogy 60 ezret ők fizetnek vagy még gyűjtögessek? 14L2015. okt. 18. 14:43
1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam *egy LG telefonom
2015. okt. 18. 14:45
2/9 anonim válasza:
Szerintem kérhetsz, ők is látják, hogy gyűjtöttél rá, ráadásul ha kell, összevonhatod a szülinapoddal, ahogy mondtad. :)
3/9 anonim válasza:
Megoldható, bár ha neked filmnézésre kell, akkor szerintem egy laptoppal jobban járnál. Tableten kényelmetlen filmezni, meg pötyögni is. Olyan sokat meg csak nem utazol, hogy az kelljen.
4/9 anonim válasza:
Én soha nem kérnék ilyen nagy ajándékot, és nem is vágyok rá, fölöslegesnek is tartom. És különben is, jobban szeretem, ha meglepetés az ajándék, de ha te nagyon erre vágysz... Meg fontos szempont, hogy milyen anyagi helyzetben vagytok.
Amúgy olcsóbb tab miért nem jó? Mondjuk lenovo??
5/9 A kérdező kommentje:
Az anyagi helyzetünk jó egyáltalán nem vagyunk gazdagok két éve újjítottuk fel a lakást amire elment csomó pénz de már jól állunk szóval simán lenne rá pénzünk de nem akarunk mindent elkölteni. Még nem biztos apple-t szeretnék de a barátnőmnek is az van és ő nagyon szereti ő sokat tanul rajta, olvas stb
2015. okt. 18. 16:12
6/9 anonim válasza:
Attól hogy a barátnődnek olyan van, még nem biztos, hogy neked is olyan kell. :) Egy apple termék sem jobb, mint egy olcsóbb, nem a minőséget fizeted meg, hanem az alma logót. Csak arra jó, hogy tudj vele a barátnőd előtt menőzni, hogy neked is van olyanod. Ha pedig nem menőzés céljára kell, hanem arra, amit mondtál, arra egy olcsóbb fajta is tökéletesen megfelel, főleg így elsőre. :)
7/9 A kérdező kommentje:
Oké köszi a választ keresek a neten más fajtákat is és nem a menőzés a célja és a barátnőm se menőzik vele :)
2015. okt. 18. 16:33
8/9 anonim válasza:
Mikulást, karácsonyt, szülinapod összevonod, akkor OK.
9/9 anonim válasza:
Ezt a családodnak kell tudnia, hogy belefér-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!