Mit vegyek/csináljak nekik Karácsonyra? Tudom regeteg ilyen kerdes van, de nekem ez borzasztó fontos! SOS
Én már idősebb vagyok(22), de mivel még tanulok, nekem is nulla zsebpénzem van, szóval én is mindig készítek valamit, de nem is bánom, mert így mindig egyedi meglepetést adok, nem valami tömeggyártott dísztárgyat. Sokkal személyesebb így, hogy benne van a munkám. :)
Tavaly mindenkinek ilyet csináltam (képeslapként és karácsonyfadíszként funkcionál), csak mindenkinek egyedi díszítéssel, tehát nem volt két egyforma:
Az sablonokat itt tudod kinyomtatni hozzá:
De pl. süthetsz muffint is, és mindenkinek adhatsz egyet, amit kicsit feldobsz karácsonyira pl. így:
Szerintem süss sütit, pl muffint, vagy mézeskalácsot, linzert... amit kidíszíthetsz karácsonyi mintákkal, nagyon jó pofa. Google-ban rengeteg ötlet van erre.
(Erre nagyon pénz sem kell, mert szerintem hozzávaló lenne otthon).
Vagy nyomtass közös képeket, jópofa képkeretbe tedd bele, vagy ha kreatív vagy, akár te is készíthetsz keretet hozzá.
Karácsonyfadíszeket is csinálhatsz, vagy adventi koszorút, szerintem írd be a Google-ba, számtalan ötletet ad:)
Szia! Én 13/l vagyok, és idén valami ilyesmit fogok a szüleimnek ajándékozni:
Anya: hurkapálcikákra felszúrok egy-egy szem pillecukrot. Ezeket belemártom olvasztott csokoládéba, úgy, hogy csak a felső fele legyen csokis. Mielőtt megdermed rajta a csoki, megszórom díszítócukorral, magvakkal, vagy valami ilyesmivel. Ezeket egyesével celofánba csomagolom, és egy szép szalaggal átkötöm. És kész😊 Emellé fogok csinálni kiégett villanykörtékből karácsonyfadíszt. Kell egy kiégett villanykörte és akrill festék. Ha pl hóembert akarsz csinálni fesd le fehérre az egészét, fekete üvegfestékkel, vagy alkoholos filccel rajzold meg a szemét, száját. Egy kis darabka narancssárga színespapírt tekerj fel kúp alakúra, ezt ragaszd rá, mint orr. A villanykörte legvékonyabb részét (ahol be kell tekerni), azt bevonhatod valami textillel, mint a hóember kalapja. Ízlés szerint díszítsd! ⛄ 😉
Apa: hát, ő nehezebb eset. Idén még nem tudom, mivel lepem meg Karácsonykor, de leírom a tavalyi egyik ajándékát. Dekorgumiból csináltam neki egy nagy szarvasos süveget. Két A/4-es dekorgumi lapot összeragasztottam, hogy egy hengert alkossanak. Ennek az egyik végére egy méretre vágott, dekorgumi korongot ragasztottam, és kész volt a süveg alapja. Már csak díszíteni kellett. Igaz, használhatatlan ajándék, de vicces. Apa szilveszterkor ebben várta az éjfélt 😁
Remélem egy picit segítettem, kellemes ünnepeket! 🎄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!